08.12.08

Ισως να φταίει ο πολύς καφές

Ισως να φταίνε αλλες ουσίες .

Γεγονός ειναι οτι ολοι τσιτάρανε αξάφνως τις τελευταίες ημέρες και βγήκανε οξω και αρχίσανε να χτυπιόνται σαν τα χταπόδια και να λαμπαδιάζονται.
Δεν εξαιρώ τον εαυτό μου που επιασα το πιο κοντινό σε μένα φονικό όπλο (πληκτρολόγιο) και αρχισα να γράφω κατι ακατάλειπτα και βίαια comment στου Προβάτου , του Μοτορσίκλη και του Μπι Μπι Κρίς με καπς λοκ ον και άλλα υπονοούμενα θανατηφόρα.
Ασε που πρόδωσα την προυπηρεσία μου στο Τσάντ (δες Far Cry 2 και highscores στην επίσημη Ιστοσελίδα του παιχνιδιού) και την Κούβα (ξεχνάω το παιχνίδι αλλα ημουν καλός).

Δεν ξερω αν με πείραξε περισσότερο που κάηκε η περιουσία που δεν έχω (πχ τα 12 σπίτια που κανένα απο αυτά δεν ήταν δικά μου) ή ο φόνος του πιτσιρικά.

Ετσι και αλλιώς δεν εχω μέλλον σε αυτη τη χώρα και λεω να μετοικήσω και εγώ στα Βέλγια καθοτι το μενταλιτι της περιοχής μου ταιριάζει πιο πολύ.
Δες εδώ πως εγινε μια φιλη μου με μονο 6 μηνες παραμονή στην Βελγοχώρα

Αλλα πρώτα απο όλα πρέπει να διώξω την βία απο μεσα μου με την βοήθεια των εξελιγμένων θεωριών που κυκλοφορούν στα Βιβλιοπωλεία (αυτα που δεν κάηκαν)....

Πώς ?

Με την βοήθεια του Φενγκ Σούι και της θετικής ενδοσκόπησης που κοπιάρισα απο φημισμένους Ινδους διδασκάλους του νιου ειτζ και του Φενγκ Σούι όπως ο Βάμα Νταμαρισκάρ.

1. Για το επόμενο διάστημα θα κοιμάμαι με τα πόδια προς το μαγνητικό βορά και το κεφάλι προς τον ιερό βράχο Ναραγκασεντουρ μπάμπα (ευτυχώς που εχω και το λαπτόπι με το γκουγκλ ερθ στο κρεβάτι)

2. Θα περπατώ με το χερι στην αριστερή τσέπη βαδίζοντας στο δεξί πεζοδρόμιο του δρόμου , ακολουθώντας μόνο κυκλική πορεία προς τον προορισμό μου (λιγο κουραστικό ομολογώ διοτι παραλιγο να με πατησει τρολευ στον Αγιο Παντελεήμονα )

Επισης θα αλλάξω και την διατροφή μου και πλέον θα τρώω μονο γκάβα νταριμαντάνα και μπουραχανταρ σινγκ αν και τα τελευταία με φερνουν φούσκωμα.

Αντε χαρε κρισνα και σαξεσφουλ λιβινγκ σε λιβάδια κτλ


Κλεινω και τα σχόλια γιατι χαρε Κρισνα αλλά μπορει να γαμοσταυριστώ με κανένα

2 comments:

Anonym hat gesagt…

Καλημέρα φίλε, ψωροδημοσιοϋπαλληλάκος εδώ, που σήμερα δεν πήγε στην δουλειά μια και δουλεύει κέντρο - κέντρο και φοβήθηκε μην του έρθει κανά καδρόνι στο κεφάλι, ή μην τον κάψουν ολόκληρο. Πως πάει το σπίτι, προχωράει? Θα περάσω το Σ/Κ να επιθεωρήσω, ίσως να κάνω και κανά μεροκάμματο...

Provato hat gesagt…

η αλήθεια είναι ότι γενικότερα μου φέρεσαι πάρα πολύ άσχημα.