29.10.08

Δεν μου αρεσουν οι Τετάρτες

Ουτε τα παντζαρια μου αρεσουν αλλα θα επικεντρωθω στις Τετάρτες

Χθές θα μπορούσε να ειχε ξημερώσει Κυριακή ή καθαρά Δευτέρα ή εθνική εορτή - Θα μπορούσε με άλλα λόγια να είχε ξημερώσει μέρα σαν και αυτές που οι ανθρωποι εορτάζουν με χαρά σφαγές και πολέμους και σταυρώσεις που συνέβησαν στο απωτερο παρελθόν.

Οποτε σημερα θα ηταν Δευτέρα ή κατι παρόμοιο σε μεθεόρτιο.

Δυστυχώς χθές εξημέρωσε μια *ωραιότατη* μικροαστική Τετάρτη σαν και αυτες τις Τετάρτες που ντυνομαι και πάω στην δουλειά.

Οπότε σημερα ειναι Πέμπτη λογικά.

Αυτες οι εργάσιμες μικροαστικές Τετάρτες ειναι ολες απελπιστικά ιδιες μεταξύ τους σε σημείο που μετά την δωδεκάτη μεσημβρινή μπερδεύεις χρονολογίες και πρεπει να κοιτας την ημερομηνία στο κομπιούτερ για να θυμηθείς οτι εχουμε Οκτώβριο του 2006.

Κάτι Τεταρτες λοιπόν σαν την χθεσινή εγω σκέφτομαι ποσο γρηγορα περνάει ο χρόνος και ποσο μάταια ειναι όλα και ποσο ευκολα ο ανθρωπινος εγκέφαλος μπορεί να γεμίσει με σκατά (συγνωμη , με βανίλια ηθελα να πώ) και να βγάζει προς τα εξω ολες τις παρεκλίνουσες συμπεριφορές που προκυπτουν απο τον εγωισμό και να ερωτευεται πράγματα και ιδεες που δεν υπάρχουν και να θεωρεί ολες τις εγωιστικές μαλακίες φυσιολογικές και ολα τα λογικά πράγματα περίεργα.

Αλλα εμένα δεν με νοιάζει διότι τον τελευταίο καιρό εχω γίνει πολύ κυνικός σε σημείο που ακομα και αν εβλεπα UFO πανω απο την Γαμοστέρνας και ηταν Τετάρτη πρωί εγω θα αδιαφορούσα σε σημείο που ολοι γυρω μου θα νομιζαν οτι ημουν ανθρωπος του Bush και εργάζομαι για το public disclosure.

Θα παιρνα περισσότερα αν δούλευα για το Bush.....

Εχω και μια εμπειρία στις μηχανοραφίες.....

Αναρωτιέμαι πως να ναι οι Τετάρτες στο District of Columbia ....

20.10.08

Ποιο το νόημα της ζωής ?










Το ερώτημα με είχε ήδη απασχολήσει αρκετές φορές.

Μάταια μια και δεν εύρισκα ποτέ απάντηση...

Δεν μπορούσα ολες αυτές τις φορές ουτε καν να θυμηθώ τι έλεγαν αλλοι πιο σοβαροι ανθρωποι επι του θέματος.

Χρησιμοποιούσα τότε άλλα ερωτήματα ως αντιπερισπασμό της σκέψης όπως που διάολο βρίσκει ο Ποπάυ τις κονσέρβες με σπανάκι ενω εγώ εχω γυρίσει ολα τα super market και δεν βρίσκω?

.

.

2. ΠΟΙΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ και ΠΩΣ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΝΩ ΣΤΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΩ?

Τελευταία φορά που με χτυπησε πάλι το ιδιο αμείλικτο μα πιο συνθετο ερώτημα ηταν προχθές καθώς ποτιζα κατι γλάστρες με την κανάτα.

Δηλαδής η ζωή γιαυτά τα φυτά ηταν το νερό της κανάτας μου.

Αν τα συγκεκριμένα φυτά δεν ηταν πλαστικά ή πρόταση θα ηταν αληθής.

Ο εξωτερικός παρατηρητής θα μπορούσε επίσης να κανει περιγελαστικούς συνειρμούς για  το νόημα της ζωής κάποιου που ποτίζει (πλαστικά) φυτά με κανάτα Σαββάτο βράδυ.

Μετά θυμήθηκα οτι το 2012 και ο πλανήτης Νιμπίρου ειναι κοντά και σκέφτηκα οτι δεν γ*ται και η φιλοσοφία διοτι το νόημα της ζωής ειναι συνήθως μπροστά μας και εμείς το ψαχνουμε στα Ιντερνετια και στο διάστημα.

Διοτι το να χανεις φόκους και να πανικοβάλεσαι με τετοια core ερωτήματα ειναι σαν να χεις χασει τα κλειδια απο τη Rολς και να μην μπορεις να μπεις μέσα.

Δεν γαμ*ς θα πάρω το Lexus λες και πας παρακάτω... διοτι - αν με αντιλαμβάνεσαι - η ζωή και η ροή των γεγονότων και η χαλαρή πραγματικότητα που σε περιβάλλει -οπως περιβάλει ο ζελές τα φρουτάκια- είναι ο πραγματικός πλούτος σου και συ δεν το αντιλαμβάνεσαι

Και μετά την εξιλεωτική τουτη σκέψη παρήγγειλα κατι δίπιτα με απόλα και πατάτες

*

*----------------
Now playing: Rory Gallagher - Moonchild
via FoxyTunes

07.10.08

Nachricht

Μετά την καταστροφή του σύμπαντος απο την μαύρη τρύπα που ασπρισε και τα χθεσινά τρομοκρατικά χτυπήματα που δεν εγιναν , μειναμε μονο με τους εξωγήνιους που ερχονται στις 14/10/2008. Δες εδώ 

Επισης σήμερα επεσε και ενας ψωροκομήτης στο Σουδάν μετά πηγα Super Market , εφαγα μπάμιες γιαχνί και τάισα το γατί μια καινούργια γευση γουισκας που φοβήθηκα οτι δεν θα του αρεσε  αλλα έκαμα λάθος  διοτι έπεσε με τα μούτρα και ηπιεν και ολο το γαλα μονορούφι , ισως να διαισθάνεται και ο γατος οτι ερχεται το τέλος , ισως και να εχει γινει και αυτος κυνικός πλέον και να εχει αφήσει τους περιτούς προβληματισμούς.  

Η φιλτάτη αγορασε και ενα σκυλί ρομπότ μεταχειρισμένο γιατι η Σονυ δεν εβγαζει πια καινουργή και ολο το απογευμα το κοιτάγαμε καθως φορτιζε και μετα περπάταγε μεστο σπίτι της φιλτάτης χωρις να τρακέρνει πανω στα επιπλα διοτι τα εβλεπε. 

Μετα εβαλα το  i tunes και εφτιαχνε πλευλιστς στο ράντομ και εβαζε ενα τραγούδι Καζαντζίδη , ενα τραγούδι Σαντάνα ενα τραγούδι Κινγκτομ κάμ κτλ μεχρι που με πηρε ο υπνος και ειδα ενα προφητικό ονειρο που ελεγε οτι αυριο θα παμε εκδρομή με το σχολειο  στο εβραικό νεκροταφείο του Χοφτενσταλ και ολοι θα με κοιτανε περιεργα γιατι θα με νομιζουν για Εβραίο  και εγω θα μιλάω επίτηδες εβραικά και σε καποια στιγμή θα αρχισω να ψελνω με εβραικη προφορά αλλα εγω θα λέω τι μαλακες που ειστε Γερμανοί και τετοια προσβλητικά 

Μαλιστα θα ειναι τοσο το μενος μου κατά των Ναζι που θα γινει η μάπα μου μπλέ και θα σφίγγομαι και θα κοιτάω ολους τους Γερμανούς γυρω μου με αυστηρό βλέμα αναφωνώντας Αρατακαρνε τζαλαχουρίγια μπέν γαμω το σπίτι σας  

Δεν συνεχίζω με το ονειρο διοτι κοιμάμαι αυτη τη στιγμή και ειμαι στο Εβραικο νεκροταφείο του Βεσταφέσταλ πως το διαλο το λένε

Σαλόμ γαμω το κερατο μου

01.10.08

Ο Μαλάκας 143

Το πρόβλημα  που είχα με τους υπόλοιπους 142 ήταν οτι δεν θυμόμουν ακριβώς την φάτσα ή το ονομα τους.

Πρόβλημα που ποσώς εχω με τον μαλάκα 143  καθότι ο συγκεκριμένος μαλάκας δεν εχει ενα συγκεκριμένο ονομα η φάτσα αλλα πρέπει να αντιμετωπίζεται ως συλλογικός (collective) μαλάκας.

Θα μπορούσε να λέγεται και Θανάσης οπότε το ποστ μου αλλάζει λίγο (δες Πρός Θανάση Επιστολή εκατοστή εβδομη)

Φίλε Θανάση, 

Ηρθε ο Οχτώβρης και με την νεα σαιζόν είσαι πάλι βουτηγμένος μεσα στο skywalker και τις καριέρες τζιαρ ενώ ταυτόχρονα σκέφτεσαι δια τον υφιστάμενο εργοδότη σου  ευχάριστα και θετικά πράματα οπως " Γ*μω την π*τάνα σας παλιο Καραγκιοζηδες θα τα βροντήξω και αντε γειά".

Μαζί σου , αλλα να σου υπενθυμίσω οτι τα ιδια ελεγες και περσι και πρόπερσι αλλα δεν εφυγες παρα τις πουτάνες. Ξεχασα οτι εφυγες απο την Πουτάνα ΕΠΕ μεταπήδησες στην Πουτάνα ΑΕ αλλα κρινοντας απο το αποτελεσμα πιστεύω οτι το γεγονός τουτο σηματοδότησε μια αλλαγή στην ζωή σου ισοδυναμη της αλλαγής εσωρούχου .

Ταυτόχρονα εχεις ενα νοικι να πλερώσεις και το γκομενάκι σου ψιλο γκρινιάζει που γίνεσαι λίγο αρνητικός. Εσυ θελοντας να προασπίσεις την ποιότητα ζωής που με τοσους κόπους θεμελίωσες συνεχίζεις να κατεβαίνεις την Γαμοστέρνας πρωι πρωι με την δροσούλα και τα γαμωφόρτηγα γυρω γύρω ενω ταυτόχρονα ακους Δρόμος εφ εμ. 

Οι περισσότεροι γύρω σου στο γραφείο ειναι δεκα δεκαπέντε χρόνια νεωτεροι και συ απορείς που πηγανε οι συνομιλικοι και αν τελικα τους ειχε διορίσει η Πετραλιά το 2004 ή απλά συνέβη κατι άλλο και εξαφανίστηκαν. Με την απορία και τα καρτ ποσταλ της οδου Γαμοστέρνας θα μείνεις μαλάκα 143.  

Απορία ξε-απορία , εσυ θελοντας να προασπίσεις την ποιότητα ζωής που με τοσους κόπους θεμελίωσες παίρνεις τις Γαμοστέρνες και το ΣαββατοΚύριακο διοτι τρεχεις στα Γκάζια με το γκομενάκι και στο διπλανό τραπέζι της ξεσκάπαστης μπαρο ταβέρνας  ειναι ο Ηλιόπουλος απο το λογιστήριο και παραδιπλα η Πρασινάκη απο το τρεζουρι και μονο ο εταιρικος καφες γιάκομπς λείπει και το εταιρικό λαπτόπι σου  με το μπάτζετ μέσα. 

Καλά περνάς ρε μπαγάσα και εχεις δικιο να με θεωρείς περίεργο που ασχολούμαι με τις μαλακίες και τα συνομωσιολογικά και προτιμώ να παίξω κανα Φλασπόιντ παρα να ξαναπιάσω Κηφισίας Σαββατιάτικα.  Ειμαι περίεργος εχεις δίκιο , αλλα εσυ εισαι ο μαλάκας 143. 

Μην στεναχωριέσαι ομως και μη δυσανασχετείς γιατι υπάρχει και μαλάκας 144.

Και αυτός ειναι συλογικός μαλάκας σαν  και του λόγου σου 

Θα σε πω λεπτομέρειες απο βδομάδα