26.11.08

Ημερολόγιο Καταστρώματος

Ετσι ονομάζω τις σκόρπιες σκέψεις που κατακλύζουν το συνειδητό μερος της προσωπικότητος μου λίγο πριν πεσω ξερός για ύπνο.
Φλας μπάκ της καθημερινότητας που περιέχουν στιγμιότυπα απο την διάβαση της Χαμοστέρνας , σκηνές απο τη δουλειά , γεύση απο τον εταιρικό καφέ Jacobs και ολα υπο τους ηχους ενος περίεργου μικροαστικού σάουντρακ που άλλοτε ακούγεται σαν τραγούδι του Μητροπάνου και άλλοτε σαν εμβατήριο της προναζιστικής Γερμανίας.


Τέτοιες ωρες σκέφτομαι και θαυμαστές ιστορίες που (ευτυχώς) δεν έχω κάτσει ποτέ να γράψω στο χαρτί.
Εκμεταλευόμενος την δημιουργική αυτή δραστηριότητα του υποσυνείδητου τμήματος της προσωπικότητας μου σκέφτομαι να δημιουργήσω και μικρά βιντεο κλίπ υψηλού καλλιτεχνικού επιπέδου ή ταινίες μικρού μήκους που θα αποσπούσαν απιστευτα βραβεία και εγω θα γινόμουν μονομιάς πλούσιος και ετσι δεν θα ξαναπήγαινα ποτε στην Χαμοστέρνας κτλ

Επειδή ομως πέρασε η ώρα και πρέπει να πέσω ξερός για ύπνο , λεω να αφήσω την κινηματογράφηση για αύριο και να σας αφήσω με την πιο αξιοθρήνητη για ορισμένους μουσική επιλογή. Εμενα ομως μου αρεσε πολύ το ντουέτο της Petoula Clark με τον Ντεμη Ρούσο και επιμένω οτι ο τελευταίος πρέπει κάποτε να τραγουδήσει στους Μπλάκ Σάμπαθ



25.11.08

Y TODO ESTA BIEN

Οδηγίες :

1. Ενα ποτήρι γεμάτο με to αλκοόλ που σε αρέσει

2. Μιά καλή δόση ποιοτικού Tobacco

3. Το παρακάτω ασμα στο full


24.11.08

ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ : ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΑΠΡΑΞΙΑΣ











Θα έρθουνε μέρες που κανείς δεν θα πηγαίνει στη δουλειά και όλοι θα φοράμε τσαλακωμένα μπλουζάκια με συνθήματα απραξίας όπως Βαριέμαι και Δε γαμείς κτλ.

Θα είναι πάντα Κυριακή Απόγευμα με ψιλόβροχο και κρύο και τα κανάλια θα παίζουν μόνο ελληνικές ταινίες του 80 με τον Σουπιάδη και τον Τσάκωνα και βίντεο κλίπ του Χαριτοδιπλομένου και του Τζών Τίκι.
Εκείνες τις μέρες δεν θα ανοίγουμε τους υπολογιστές ούτε καν τα φώτα ή το θερμοσίφωνα , δεν θα καπνίζουμε , δεν θα τρωμε δεν θα γράφουμε ποστ ούτε καν θα κουνιόμαστε πολύ.
Άντε να τρωμε κάνα τοστ με σαρδέλες η κάτι εξίσου παρακμιακό στην πολύ μεγάλη ανάγκη.

Μόνο θα κοιτάμε το ταβάνι με κυνικό βλέμμα και θα ψιθυρίζουμε διάφορα αρνητικά σχόλια για τις παρελθούσες μέρες της ενεργητικότητας , όπως :δεν γαμειται και η οδός Γαμοστέρνας με τις παρόδους όλες.

Οι μόνοι που θα φέρνουνε σβούρα τις γειτονιές με πρωτοφανή ενεργητικότητα θα
είναι οι καταμετρητές της ΕΥΔΑΠ που θα μετράνε όλη μέρα την κατανάλωση των
παροχών ύδρευσης με άγχος και επαγγελματισμό
Θα έχουμε δηλαδή μια πλήρη
αντιστροφή της πραγματικότητας


Ο αντιχριστέος και τα θηρία θα έχουν έρθει αλλά θα τους αντιμετωπίζουν όλοι κυνικά και κανείς δεν θα δίνει δεκάρα για αυτά που λενε. Μάλιστα θα απορεί πως του βγάλανε και το παρατσούκλι Νταλάρας διότι κάθε φορά που πάει να κάνει ομιλία όλοι θα λένε δεν μας χέζεις ρε Νταλάρας .

Τα παγόβουνα θα βαριούνται να λιώσουν , τα ούφα με τους εξωγήνιους θα χουνε ήδη κόψει φλέβες , οι Μασοναίοι θα κάνουνε συνομωσίες μόνοι τους μέχρι που θα βαρεθούνε και θα την αράξουνε και αυτοί . Μέχρι και κάτι κομήτες που ήταν να πέσουνε στη Γη μετάνιωσαν και αλλάξανε πορεία όταν οι αστρονόμοι τους δώσανε απαξιωτικά ονόματα όπως κομήτης Νταλάρας κτλ.

Η ανθρωπότης θα έχει μπει στην ατραπό της ουδέτερης ενέργειας ή του βουδιστικού ζεν και αυτή θα είναι τελικά η λύση για όλα τα προβλήματα .

Διότι αφού δεν υπάρχει τίποτα και όλα είναι μια ψευδαίσθηση γιατί να κουραζόμαστε για το τίποτα.

18.11.08

Το Τέλος ειναι κοντά

Κάθομαι στο ημίφως του σαλονιού μου αναλογιζόμενος αν ολα γύρω μου φτάνουν στο Τέλος ή απλώς ο περίεργος νούς μου παραλογίζεται (γεγονός οχι τοσο σπάνιο).

Διοτι αν υπάρχει ενα Τέλος που μας πλησιάζει τοτε νομοτελειακά θα πρέπει να έχει υπάρξει μια Αρχή την οποία ομως αδυνατώ να ανακαλέσω ως ανάμνηση και για την οποία αδυνατώ να συλλέξω σαφής επιστημονικές αποδείξεις ύπαρξης.
Ο γρίφος των αρχαίων Μάγια για το ποιος προηγήθηκε (το αυγό ή η κότα) παραμένει άλυτος.
Και αν δεν εχει υπάρξει αρχή τοτε το αναμενόμενο Tελος θα παραμείνει ημιτελές.

Tο τέλος όμως είναι κοντά , το λένε και οι Αρχαίοι Μάγια στο ημερολόγιο τους - δες με τα ιδια σου τα μάτια :




















*
*
Το μονο τελος για το οποίο ειμαι βέβαιος , είναι το τέλος κυκλοφορίας που θα πληρώσω , οσο για την Αρχή (πχ εισαγγελική) , αυτή είναι ανύπαρκτη διοτι αν υπήρχε 1) ο Χαρδαβέλας δεν θα ειχε εκπομπή και 2) ο *ερευνητής* που προσπαθούσε να μας πείσει οτι η NASA παραδέχεται τις θεωρίες του θα ηταν στο Αιγινήτειο μαζι με αλλους λιγότερο παλάβρες ....

02.11.08

Βρές το Γερμανό μέσα σου


Τον τελευταίο καιρό συναντιώμαστε ολοένα και πιο σπάνια και τότε μιλάμε για πράγματα περίεργα που κάνουν τα κεφάλια γυρω μας να γυρνούν και να μας κοιτάζουν με περιέργεια (Φράση 1)

Γιαυτό πια καθόμαστε απόμερα και αποφεύγουμε τα πλήθη.(Φράση 2)

Παλιά, οι συζητήσεις μας διεξήγοντο σε άλλο ανώτερο επίπεδο και σε παρακαλώ μη φανταστείς τιποτε φιλοσοφίες και σοβαρά πράγματα :

Το πολιτισμικό shock διαδέχεται η παρατήρηση και η κατηγοριοποίηση ανθρώπων προαστείων και λεωφορείων την οποία με την σειρά του διαδέχτηκε κατι ανεξήγητο που -τωρα που το ξαναβλέπω- μου κάνει σε new age , το οποίο τελικά μετεξελίχθη δραματικά σε μαύρη συνομωσιολογία και κυνισμό με σαφείς ψυχροπολεμικές αναφορές. (Φράση 3)

Ενα concept blog με θέμα την ελλειψη οργάνωσης και το παράλογο της καθημερινής μικροαστικής σου ζωής. Ετσι *γενήθηκε* η personna που ονομάζεται Germanos.....
Χρησιμοποιώντας το παρατσούκλι της παιδικής μου ηλικίας και κάποια απο τα παιδικά κυκλώματα του εγκεφάλου μου που παρέμειναν ανέπαφα απο τον μικροαστό Ελληνα ενήλικα.

Τώρα γιατί στα λέω αυτά ?

Γιατι χθες κατα την διάρκεια της μικροαστικής και τετριμένης υπαρξης μου ως μισθωτός υπέγραψα ενα επαγγελματικό συμβόλαιο ως *Germanos* και παραλίγο να βάλω και λίνκ

(Πρόσεχε που βάζεις κόμεντς και υπογραφές και αυτο στο λέω ως Γερμανός)