20.12.08

H Αυτοκριτική ενος Μαλάκα

Την αυτοκριτική μου εγώ την έκανα εχθές που διάβαζα ένα βιβλίο για τα μυστήρια του κόσμου και έλεγε για τους Χάρτες του Πιρι Ρέις , τα μυστηριώδη κτίσματα στο Μπααλμπέκ κτλ

Ξάφνου ανακάλυψα ποσο ρηχος μπορεί να καταντήσει ενας μικροαστός σαν εμένα που θεωρεί τα μικροαστικά μυστήρια πιο ανεξήγητα και πιο ενδιαφέροντα:

1. Τι κάνει τόσος κόσμος εργάσιμες μέρες και ώρες στο κέντρο της Γλυφάδας ? ..
Που πάνε όλοι αυτοί που ανεβαίνουν / κατεβαίνουν την Μεσογείων στις 11 το πρωί ?

Αυτες ειναι φαντάζομαι οι τυπικές συμπεριφορές της λαικής μάζας που βρίσκεται ενα βήμα πριν την εξέγερση οταν τα πάντα αστυνομοκρατούνται και παντού υπάρχει καταστολή και χούντα.
Διοτι - ας μην γελιώμαστε - υπάρχει τεράστια καταστολή (του κεντρικού νευρικού συστήματος) στην Ελλάδα (a.k.a Φραπεδιστάν).

Δίνουν αρτο και θεάματα στην μαζα οι δικτάκτορες [εξ'ού και το παγκόσμιο φαινομενο -δουλεύει -ενας -κάθονται- δέκα , με τους τελευταίους δεκα να ονομάζονται χλιδάνεργοι ή συνειδητοποιημένοι άνεργοι της κλεψιάς και της αρπαχτής] αλλα που να φαντάζονταν οι δικτάκτορες των Αθηνών οτι ολες αυτες οι μάζες του φραπέ και του κιτρινου ζαντολάστιχου κάποτε θα εξεγείροντο.
Ουτε οι δικτάκτορες θα το φαντάζονταν ουτε εγώ.
Αν το φαντάζεσαι εσύ , θα σε συμβούλευα να διοχετεύσεις την φαντασία σου σε κοινωνικά πιο επωφελείς δραστηριότητες όπως την συγγραφή βιβλίων τα οποία δεν θα χαρακτηριζα επιστημονικής φαντασίας διοτι εσυ και επιστήμη δεν συμπορεύεστε.


2. Γιατί όλοι οι Ελληνες εργοδότες (άνθρωποι και εταιρείες) ειναι τόσο μαλάκες? Φταινε οι χαμηλοί τζίροι που τους οδηγούν σε μαλακίες , ή για τους χαμηλούς τζίρους φταιει μόνο η μαλακία τους?
Οι χαμηλοί τζίροι ειναι δεδομένοι. Μήπως ομως φταίει καποιου είδους καταστολή και εδώ?
Η εγκεφαλική καταστολή που προκαλείται απο την αγνοια ,της βλακεία , την καταστολή του γούστου και της απλής λογικής (λέμε για παράδειγμα) .
Μήπως η αρχετυπική φράση "ζμπούτσαμ" συνοψίζει τα παραπάνω ή πρέπει να βγείς στον δρόμο για να δεις πως οδηγάει ο μεσος κατοχος BMW?

3. Πόσα κιλά διακοσμητικός μπορεί να είναι ο Πωλητής ή ακαουντ μάνατζερ , ο Διευθυντής , ο αστυνομικός Διευθυντής , ο Υπουργός , ο Πρωθυπουργός κτλ ?
Μήπως φταίει η ίδια μορφή καταστολής και εδώ?
ζμπουτσαμ εδώ , ζμπουτσαμ εκεί , ζμπούτσαμ εγώ , ζμπούτσαμ εσύ


4. Γιατί θα πρέπει να είμαι πολίτης ενός κράτους που θα δανειστεί απο το εξωτερικό για να πληρώσει τους μισθούς καταμετρητών της ΕΥΔΑΠ και συνδικαλιστών?
Μήπως ειναι σε καταστολή αυτος που τους πληρώνει ? (Δες ερώτημα 2)

5. Γιατί ο Τσίπρας και ο κάθε Τσίπρας που αυτοσερβίρεται ως προβληματισμένος πολιτικός δεν θα θεωρούσε αξια προβληματισμού τα ως άνω ερωτήματα [1-4].

Και γαμησε τον Τσίπρα , διοτι το παλικάρι φαίνεται οτι ακολουθεί τους γενικούς κανονες καταστολής του Κ.Ν.Σ.
Απάντησε μου σε παρακαλώ στην παρακάτω ερώτηση :

Γιατί πρέπει ενας Γερμανος να ασχολείται με τα παραπάνω ερωτήματα ?

Δες τίτλο ποστ



18.12.08

ΑΙ ΑΜ ΤΖΕΡΜΑΝ

17.12.08

Χαρε Κρίσνα

Επρόκειτο για καποια χωροχρονική ανωμαλία δίχως αμφιβολία.
Ενα πρωί ξύπνησε στην Ινδία του 1973.

Ενθυμούμενος το δελτίο ειδήσεων της προηγούμενης νύχτας πισω στο 2008 , απεφάσισε οτι τα πράγματα ηταν καλύτερα τώρα στο Νεο Δελχί του 1973.

Μετα θυμήθηκε οτι είχε δει και Λαζόπουλο και ενοιωσε ακόμα καλύτερα

χαρε Κρισνα , χαρε χάρε
γαμω το σπίτι σου Κουμπάρε


11.12.08

Να διαβάσει μονο ο Θανάσης

[Οχι ρε , δεν εχει e-mail ο Θανάσης, ουτε κομπιούτερ,αει στο διάλο]


Φίλε Θανάση που εισαι κάπου στην Ξενιτιά ,

Ειχα καιρό να σου γράψω διοτι εχω μπλέξει με τις μλκιες της μαιμούς και ολημερίς ανταλλάσω χεστηρια mail στην δουλειά.
Το βράδυ ασχολούμαι με το μαυροφορεμένο τουτο μπλόγκι που θωρείς - οπου γραφω και αλλα χεστηρια.
Μεσα στα σκατα ειμαι δηλαδής , ή στην μερέντα αν προτιμάς.

Get a life θα μου πεις και θα χεις δίκιο διοτι το Σεπτέβρη σε εχλεύαζα για τις μικροαστικές σου συνήθειες και τωρα μου την βγαίνεις και απο πάνω (παλιο μπουχέσα).

Τελος πάντων σε γράφω για να σου πω οτι σήμερα αισχύνομαι για τον εαυτό μου και φτήνω -με υψιλον- τα μουτρα μου στον καθρέφτη διοτι κανω λάθος σκέψεις και εχω λάθος ιδέες για τις οποίες πρέπει να εξοριστώ στην Γαμοστέρνας για παντα φίλε μου.

Και κάνω λάθος τραγικό που εξοργίζομαι με τον Ξηρό οταν μιλάει απο τη φυλακή για λαικες εξεγέρσεις και κινημα που θα σαρωσει τα πάντα διοτι μυρίζομαι οτι κατι τυπάκια σαν τον Ξηρό εχουν λόγο να προσπαθούν να μας πείσουν οτι το Φραπεδιστάν εχει υψηλή καταστολή και οτι εχουμε ενα πράγμα σα χούντα γυρω μας.

Ενω γνωρίζουν καλά οι Ξηροί οτι μονο μαλακία στον εγκέφαλο και απαιδεψιά εχουμε , κάτι που δεν περιορίζεται μονο στους ταριφες και στους μηχανάκηδες αλλα χτυπάει φυσικά και τους μπάτσους.
Το γνωρίζουν και το εκμεταλεύονται οι Ξηροί διοτι ο υπόδικος μπραβόμπατσος πυροβόλησε με την ιδια *τεχνη* που κανουν οπισθεν οι ταρίφες και την εκανε εντεχνως ανάποδα σαν κακοχυμένος λετσος μηχανάκιας με κινέζικο κράνος στην Χαμοστέρνας. Διοτι οι μπραβομπατσοι μονο τα 16χρονα πυροβολούν και ποτε τους Ξηρούς.

Δεν στεναχωριέμαι ΚΑ-ΘΟ-ΛΟΥ με τους πλιατσικολόγους (το πλιάτσικο μπαι δε γουέι θεωρείται secure transaction κατα την διάρκεια μιας πορείας) γιατι εγω δεν εχω μαγαζί και γιατι με καθησυχάζουνε οι Μοτορσαικλ μποις που μου λενε οτι ετσι πρέπει να γίνονται τα πράματα διοτι οι Αναρχικοι δεν κανουν περιφρούρηση ούτε σοβατιζουν ουτε βάφουν , σιγα μην ζητησουν και ενσημα.
Σωστό το κόβω σαν επιχείρημα.

Δεν στεναχωριέμαι επίσης ΚΑ-ΘΟ-ΛΟΥ με τα καμένα σπίτια και μαγαζιά γιατι ολοι οι Εβραίοι πρεπει να καουνε και να τους πάρουμε και τα δόντια.
Γιατι ψέμα ειναι οτι μας κλέβουνε ρε Αδόλφε , παρντόν Θανάση?

Στεναχωριεμαι μονο ρε Θανάση με τους ουραγούς a.k.a τους συγκροτημένοι νέοι με την μερέντα για εγκέφαλο.
Αυτοι δεν εχουνε καταλάβει οτι βαδίζουνε σε στρατιωτική παράταξη και βημα τους δίνουν οι αρχηγοί με τα πλιάτσικα και οι μπραβόμπατσοι και οτι ειναι χειρότεροι και απο τα ΜΑΤ και τους Εβραίους εποίκους και τους Χρυσαυγίτες που χασκογελάνε.

Αλλα ειναι τοσο μεγάλο λάθος αυτα που πιστεύω , που θα συνεχίσω την ζωή μου φτυνοντας τον καθρέφτη και απορώντας πως ο κάποτε λαμπρός νεανίας και φίλος σου κατέντησε τοσο συνομωσιολόγος και μηδενιστής.
Αισχυνομαι που ειμαι εγώ και ακούω Ντειβιντ Χασελχοφ για τιμωρία.
Το διπλό CD.



10.12.08

Ζεί ο Καργιολης , Ζεί και φοράει κουκούλα....

*Τα μεγάλα κινήματα είναι λαικά κινήματα.Προκειται για μια εκρηξη ηφαιστείου του ανθρωπινου πάθους και των λαικών συναισθημάτων απέναντι στην καταπίεση των πλουσίων και του κλήρου.Το ηφαίστειο αυτό των λαικών συναιθημάτων θα γκρεμίσει τους διεφθαρμένους πολιτικούς και θα κάψει τις εστίες τους.*



*Η πραγματική δυναμη της μάζας φαίνεται στην επίθεση και οχι στην αμυνα*



*Αυτοι που θελουν να ζήσουν πρέπει να μάχονται και αυτοί που δεν θελουν να μάχονται πρέπει να πεθάνουν *

Αδόλφος Χίτλερ








08.12.08

Ισως να φταίει ο πολύς καφές

Ισως να φταίνε αλλες ουσίες .

Γεγονός ειναι οτι ολοι τσιτάρανε αξάφνως τις τελευταίες ημέρες και βγήκανε οξω και αρχίσανε να χτυπιόνται σαν τα χταπόδια και να λαμπαδιάζονται.
Δεν εξαιρώ τον εαυτό μου που επιασα το πιο κοντινό σε μένα φονικό όπλο (πληκτρολόγιο) και αρχισα να γράφω κατι ακατάλειπτα και βίαια comment στου Προβάτου , του Μοτορσίκλη και του Μπι Μπι Κρίς με καπς λοκ ον και άλλα υπονοούμενα θανατηφόρα.
Ασε που πρόδωσα την προυπηρεσία μου στο Τσάντ (δες Far Cry 2 και highscores στην επίσημη Ιστοσελίδα του παιχνιδιού) και την Κούβα (ξεχνάω το παιχνίδι αλλα ημουν καλός).

Δεν ξερω αν με πείραξε περισσότερο που κάηκε η περιουσία που δεν έχω (πχ τα 12 σπίτια που κανένα απο αυτά δεν ήταν δικά μου) ή ο φόνος του πιτσιρικά.

Ετσι και αλλιώς δεν εχω μέλλον σε αυτη τη χώρα και λεω να μετοικήσω και εγώ στα Βέλγια καθοτι το μενταλιτι της περιοχής μου ταιριάζει πιο πολύ.
Δες εδώ πως εγινε μια φιλη μου με μονο 6 μηνες παραμονή στην Βελγοχώρα

Αλλα πρώτα απο όλα πρέπει να διώξω την βία απο μεσα μου με την βοήθεια των εξελιγμένων θεωριών που κυκλοφορούν στα Βιβλιοπωλεία (αυτα που δεν κάηκαν)....

Πώς ?

Με την βοήθεια του Φενγκ Σούι και της θετικής ενδοσκόπησης που κοπιάρισα απο φημισμένους Ινδους διδασκάλους του νιου ειτζ και του Φενγκ Σούι όπως ο Βάμα Νταμαρισκάρ.

1. Για το επόμενο διάστημα θα κοιμάμαι με τα πόδια προς το μαγνητικό βορά και το κεφάλι προς τον ιερό βράχο Ναραγκασεντουρ μπάμπα (ευτυχώς που εχω και το λαπτόπι με το γκουγκλ ερθ στο κρεβάτι)

2. Θα περπατώ με το χερι στην αριστερή τσέπη βαδίζοντας στο δεξί πεζοδρόμιο του δρόμου , ακολουθώντας μόνο κυκλική πορεία προς τον προορισμό μου (λιγο κουραστικό ομολογώ διοτι παραλιγο να με πατησει τρολευ στον Αγιο Παντελεήμονα )

Επισης θα αλλάξω και την διατροφή μου και πλέον θα τρώω μονο γκάβα νταριμαντάνα και μπουραχανταρ σινγκ αν και τα τελευταία με φερνουν φούσκωμα.

Αντε χαρε κρισνα και σαξεσφουλ λιβινγκ σε λιβάδια κτλ


Κλεινω και τα σχόλια γιατι χαρε Κρισνα αλλά μπορει να γαμοσταυριστώ με κανένα

O Βασιλιάς Μικροαστός

Ειμαι ο Αυτοκράτορας
και σεις οι υπηκόοι
Πισω μου τρέχουν αυλικοί
κι όλο το σκυλολόι

Εγω θα τρώω τα λεφτά
και σεις τα μανταλάκια
μολις εμένα βλέπετε
βαράτε παλαμάκια

Τέρμα το γκάζι θα πατώ
Θα σας γαμώ στην κόρνα
Ο ηχος της εξατμισης
θα ακουγεται ως τη Βόρνα*
(*Μυθική πολη της Πολυνησίας)

Ειμαι δε κίνγκ Μικροαστός
Ειμαι ο Μπάτσος ή ο αναρχικός
θα σας το καύσω το μπουρδελο
για να αλλάξετε μοντέλο

Μονο εγώ μετρώ στη γή
(φατε σκατα με σαντιγή)

Θα μπορούσα και να συνεχίσω
Αλλα να μην το παραγαμ*σω

[Συγνωμη αλλα οταν σπάει το τσαντιζόμετρο , παλιμπαιδίζω]