28.06.09

Ολα Εντάξει















Δεν ειναι καν συναίσθημα αυτο που με κατακλύζει αυτη τη στιγμή αλλα θα ηθελα να το μοιραστώ με κάποιον.....

Βαρεθηκα Θανασάκη (τυχαίο ονομα αναγνώστη).

Βαρεθηκα να ειμαι κυριλέ και να αφήνω αποστάσεις οταν οδηγώ , οταν δουλεύω , οταν μιλάω. Για την ακρίβεια βαρεθηκα να ειμαι μόνο εγω κυριλέ και να αφήνω αποστάσεις (αντε και συ , ξερω - ξερω).

Βαρεθηκα μονο εγω να ψαχνω για την ουσία και ολοι γυρω μου να αξιολογούν την επιφάνεια.

Βαρεθηκα την ανταλλαγή απόψεων με καθυστερημένους.Για την ακρίβεια βαρεθηκα να βλέπω τους καθυστερημένους γυρω μου να αυξανουν με γεωμετρική πρόοδο.

Βαρεθηκα να καταπιέζω την λογική και να αναλύω την σχετική ορθότητα της πράξης 1+1=11 επειδή αυτό το αποτελεσμα αυτό βολεύει τον καθε εργοδότη μου .

Βαρεθηκα το περίπου και το ωχ μωρέ.Βαρεθηκα τα πανομοιότυπα πιτσιρίκια με τα πανομοιότυπα κωλοφτιαγμένα σαράβαλα , τους ακαπνους μπούληδες που το παίζουν επαναστάτες , τους τυπους που νομιζουν οτι ολο το συμπαν εχει ως κεντρο την ασχημη γειτονιά τους και τον κτηνοβάτη παπού τους.

Για να ειμαι ακριβής δεν βαρεθηκα Τοσο την σκατένια οχλόμαζα που υπάρχει πολλά χρόνια γυρω μου Οσο το να προσπαθώ να διαφέρω απο αυτούς .

Κατανοώ οτι ειναι υποκειμενικό το συναίσθημα δυσαρεσκειας που περιγράφω και κατα βάση βασιζεται σε γενικεύσεις ή νευρώσεις δικές μου και οχι των γυρω μου.

Εσενα για παραδειγμα μπορεί να σ'αρεσουν ολα αυτά που περιγράφω με σιχαμάρα - αλλα περι ορέξεως σπανακόπιτα αλλωστε γιαυτο συχνάζεις στην Ιο καθε καλοκαίρι και οδηγείς αμαξι με κιτρινα ζαντολάστιχα καθε Χειμωνα καραγκιόζη.

Μπορεί παλι να μη σ' αρέσουν ουτε εσένα αλλα μη θελωντας να εναντιωθείς μαζι τους δεν βλέπεις ή τα απωθείς στο ασυνείδητο μερος της προσωπικότητας σου.

Δεν ξερω....

18.06.09

Μου Λειπει ο Ψυχρος πόλεμος









Δηλαδή περιμενες να σου πω κατι σοβαρό ?

Πολυ αργά .....

Το σπάσαμε το μολύβι Κύριος ..

Την αναψαμε τη Μολότωφ 

Την κάναμε την επανάσταση

Το κάψαμε το Ραιχσταγκ

Το ειδαμε το ufo

Το λιώσαμε το παγόβουνο

Την πηξαμε την Γαμοστέρνας 

Το πατησαμε το γκάζι

Την γδάραμε τη ζάντα (την πορτοκαλί)

Την εισπράξαμε τη μίζα 

Τον ηπιαμε τον Φρέντο

Να φυγετε , να πάτε αλλού 

16.06.09

Nazi Flag Burning


Θυμάμαι έντονα την ημέρα που οι Σταλινομακεδόνες κυκλοφόρησαν αφίσσες με την Ελληνική σημαία διανθισμένη με τον αγκυλωτό σταυρό.

Την επόμενη μέρα στην Αθήνα εγινε της π*τάνας απο τους Ελληναράδες μπλόγκερς και τα MSM.

Η χωρα ξαναεζησε μέρες απείρου κάλου(ς) και δικαίως ισως θα μου πείς...

Δεν συμφωνώ καθόλου και σου παραθέτω την παρακάτω υπόθεση εργασίας :

Ας υποθεσουμε οτι Ελληνες πολίτες καίνε συχνά στο Σύνταγμα σημαίες του Βελγίου πάνω στις οποίες εχουν ζωγραφίσει αγκυλωτούς σταυρούς .

Συνηθίζουν μαλιστα να το κάνουν σε κοινή θέα , φωτογραφιζόμενοι με ακάλυπτα πρόσωπα , χωρις κανεις να τους σταματα και να επιβάλλει τον νόμο (μιλάμε για πρόκληση πυρκαγιάς - προσβολή εθνικού συμβόλου - Εργω εξύβριση κοκ).

Αν συμβαίνει το παραπάνω θα πρέπει αυτοστιγμή να αποδεχτείς οτι αφενός δεν υπάρχει λόγος να προσβάλονται οι Ελληνες οταν κάποιοι άλλοι καίνε την δική τους σημαία και αφετέρου μπορείς να επισης υποθέσεις οτι δεν το κάνουν απο κακή πρόθεση αλλα λογω του διαδεδομενου Βαλκανικού σπορ καψίματος της κάθε ασχετης σημαίας μετα προσθήκης αγκυλωτων σταυρών.

Το σπόρ του Nazi flag Burning ειναι μάλλον μια πραγματικότητα στα Βαλκάνια όπως το κυνήγι της Αλουπούς στην Αγγλία.













Ιδου και οι Δημοσιοι Υπάλληλοι πρωταθλητές :

11.06.09

Συνταγές για Κομμουνιστές : Πατατες αλα Καρατζαφερ

Πήρα το μήνυμα. 

Ηταν sms.

Τηγάνιζα βιολογικές πατάτες με σκουμπρί Ατλαντικού όταν ακούστηκε ο ήχος του. 
Διάβασα το κείμενο αργά και δυνατά σαν συνταξιούχος καταμετρητής της ΔΕΗ.
« ο Φαρατζακερης πήρε 7,2 μαλάκα μου και κάτσαμε βάρκα , νίκησε ο Φασισμός« 
Το μήνυμα με προβλημάτισε έντονα και το σκεφτόμουν καθώς χλαπάκιαζα τις πατάτες . Ο διάολος δρασκέλισε πάνω απο τα καμένα γιασεμιά μέρος δύο

Η καθημερινότητα όλων μας θα άλλαζε δραματικά μετά την νίκη του Φασισμού . 

  Οι Φασίστες θα σε αναγκάζουν να πηγαίνεις στην Γλυφάδα για καφέ κάθε  καταμεσήμερο οδηγώντας  σαράβαλα χωρις εξάτμιση με σηματάκια no fear          (πως κυκλοφορούσαν οι Οβραίοι στο Αουσβιτς με την πενταλφα ?) 

 Οι Φασίστες θα σε αναγκάζουν να κυκλοφορείς μόνιμα αξύριστος φορωντας γυαλιά  που βούτηξες απο βιτρίνα (μπορεί και απο περίπτερο) στο 105ο συλλαλητήριο του  2007 καπου στο Συνταγμα και το οποίο δεν θυμάσαι για ποιο λόγο οργανώθηκε  αλλα δε γαμεις (που δε γαμείς). 

  Οι Φασιστικές και ανεξελεγκτες Τράπεζες θα σε αναγκάζουν να παίρνεις  υποχρεωτικό δάνειο με το συμφέρον επιτόκιο του 78% (τραπεζικό πογκρόμ  λέγεται). 

Το χειρότερο είναι οτι με τα λεφτά του δανείου θα σε υποχρεώνουν να αγοράζεις μαλακίες και να πηγαίνεις το γκομενάκι διακοπές στην Ίο όπου μεταξύ άλλων θα διασκεδάζεις όρθιος στα αντιεξουσιαστικά πεζούλια έξω απο το μπαρ MUGU.(Εξορία μαλλον λέγεται στα αντιεξουσιαστικά)      

 Αν δεν έχεις γκομενάκι οι φασιστες θα σου δώσουν υποχρεωτικά μια κοντή  μελαχρινή σαραντάρα με περμανάντ και περιττά κιλά που φοράει σαγιονάρες  (stock item απο τα Eighties , την πιο στυλάτη και κονφορμιστική περίοδο μετα το  μεσαίωνα).

 Θα είναι οι φασίστες πάντα απο πίσω σου με μαύρα γυαλιά και θα σε κοιτάνε      περίεργα.  Θα σε παρακολουθούν όταν περνάς με κόκκινο στη Γαμοστέρνας ,όταν  κάνεις τσατ στο MSN , όταν σπας βιτρίνες των  καπιταλιστών , όταν πλένεις τα  δόντια σου.  Δεν θα τους δεις ποτέ αλλά οι Φασίστες και η Αστυνομία θα είναι     πίσω σου ,σαν τη σκιά σου και με ανάλογη καταπιεστική ισχύ (με τη σκιά σου). 

 Η ομορφη , δημιουργική και αντι-μικροαστική περιοδος της ζωής σου θα λήξει τωρα  που ηρθαν οι φασίστες. Πανε οι τεχνες και τα γραμματα , γάματα

 Έπιασα το κινητό με τρεμάμενα χέρια και απάντησα στο μήνυμα ...Εξέγερση τώρα  γαμω το σπίτι τους – όλα μπορώ να τα ανεχτώ αλλά όχι Γλυφάδα κάθε    μεσημέρι ..

*

*

Εμβόλιμο ποστ : Στη σπηλιά με τους μεταλλαγμένους Ιαγουάρους

Την γνώμη μου την ξέρεις : Στην Ελλάδα περισσότερο απο τις Βόρειο-Ευρωπαϊκές χώρες ο πραγματικός κίνδυνος προέρχεται απο την αντικοινωνική μάζα , το ετερόκλητο συνοθύλευμα νευρωτικών που με σημαία την επιβίωση διαγωνίζονται για πάσης φύσης ρουσφέτι , μίζα , μικροαπάτη, καταπάτηση , πυρκαγια στο απεναντι βουνό , διορισμό στο δημόσιο. 
Ως χοντρό ποσοστό επι του συνολικού πληθυσμού οι νευρωτικοί μικροαστοί και επαρχιώτες αποτελούν σήμερα τα χαιδεμενα παιδιά των κομμάτων και των opinion leaders
.

Ως εδω καλά , τα ξερουμε αυτά και κάποιοι το λεγανε πολλά χρόνια τωρα.

Η αιτία ολων των δεινών δεν ηταν τοσο απλή

Δεν φταίγανε ειτε οι κομμουνιστές ή οι Φασιστες.

Το μελλον της χωρας φαινοταν ζοφερό απο τοτε  διοτι η μικροαστική βλακεία τους αγκάλιαζε ολους ...

Αλλά πώς, από την μία μέρα στην άλλη, θα γίνουν  θαύματα; Με ποιον λαό; Θα κάνουμε εισαγωγή Σκανδιναβών; Μα το πρόβλημα είναι ότι ο ίδιος ο λαός είναι στην συντριπτική πλειοψηφία του και διεφθαρμένος και αναποτελεσματικός. Δεν φταίει, έτσι τον μάθανε. Η παράδοση, η οικογένεια, η παιδεία, το σύστημα. 

 
Τωρα που η αποχετευση πέφτει κατευθείαν στον ανεμιστήρα μερικά πράγματα τα καταλαβαίνεις μονος σου. Οι θεωρητικοί της Γενικευσης θα χαρούν να σε ταισουν ευπεπτα στερεοτυπα ωστε να καταλάβεις περισσότερα και να διατηρήσεις τις νευρώσεις σου ....

Μπάτσος = κακός - πάντα αυτα τα μ*νια φταίνε ,

Αθεος =Αναρχικός - οχι αυτα τα μ*νια φταίνε ,

Αναρχικός = Μολότωφ - τα μ*νια θα μας καψουνε οι πραχτορεεες των οβραίων,

Σαραντάρης = Συμβιβασμένο αρχιδάκι - παιρνει περισσοτερα απο μενα το αρχιδι και δεν ειναι δυσλεκτικός ,

Φωτια στις τραπεζες ρεεε , Ζητω οι κλέφτες ρεεε , Κατω οι μπάτσοι ρεεε ,

Οι ξενοι μουσουλμάνοι εχουν δικαιώματα στην πατριδα μας ρεεεε , (μονο στην δική τους πατριδα δεν εχουν) 

Ετσι μπράβο μαλάκα μου.

Κοιτα τον καθρέφτη τωρα και δες ποιος θα φερει την ακροδεξια στο 40% 

Κοιτα τον καθρεφτη να δεις ποιος θα ξαναβγάλει τους Ξηρους στο κλαρί (καλά παιδιά με πειθω και οραμα - ειδικά αν εισαι νεκροθάφτης)

Τωρα σταματα να κοιταζεσαι (γιατι εισαι σκατοφατσα) και κοιτα γυρω σου: 

Ο παροξυσμός της μάζας των νευρωτικών στο πεζοδρομιακό επίπεδο μεταφράζεται σε : 

Oχλο που οδηγάει χάλια και πήζει στην κίνηση κυρίως κατα τις εργάσιμες ώρες (δεν σε ενοχλεί αυτό- δεν εχεις να κανεις τιποτα εσυ με αυτό) ,

Οχλο που ζει σε απελπιστικά βρώμικες πόλεις (δεν σε ενοχλεί αυτό- δεν εχεις να κανεις τιποτα εσυ με αυτό) ,

Οχλο που γουστάρει ή επιδοκιμάζει τη βία και την καταστροφή

Θέλει πυρκαγιές στην γειτονιά του και στην υπαιθρο , τσαμπουκαλέματα , καταπατήσεις δασών (δεν σε ενοχλεί αυτό- δεν εχεις να κανεις τιποτα εσυ με αυτό , ουτε ο πατερας σου ουτε ο μπάρμπας σου το Τυρόγαλο είχαν , ως γνωστόν οι πράκτορες βάζανε τις φωτιές και σκότωναν σ'αυτη τη χώρα) ,

Οχλο που γουστάρει τη διαφθορά και την επιλεκτική ανυπαρξία του κρατικού μηχανισμού(κυρίως αυτο δεν σε ενοχλεί γιατι ετσι επιπλέεις ). 

Παρεπιπτόντως ο κρατικός μηχανισμός δεν αποτελείται ούτε απο γκρίζους εξωγήινους ούτε ερπετοειδείς που αλλάζουν όψη. 
Κάποιοι μπάτσοι μπορεί να είναι απλώς νευρωτικοί σαν και σένα.

Καποια περιστατικά , μπορεί οντως να ειναι τυχαία και μεμονωμένα εκτος αν θες να με πεισεις οτι ειναι προσχεδιασμένα ή οτι καποιοι μπάτσοι ειναι ερπετοειδείς εξωγήινοι...
Αλλαζω θεμα ομως γιατι δεν θες να με ακούς 

Θες τώρα να μιλήσουμε σοβαρά για φασιστικές τράπεζες , φασιστική αστυνομία , καταπίεση των μειονοτήτων ,τον εμφυλιο πόλεμο του 44-49 , τις  εξεγέρσεις και τα ποσοστά του Καρατζαφέρη? 
Αλλαξε θεμα γιατι δεν θελω να σε ακούω 

09.06.09

Εδω μπαίνει τιτλος


Εδω μπαινει φωτογραφια του Καρατζαφέρη με μαυρα γυαλιά


Εδω μπαίνει ποστ με στερεότυπα γκρίνιας και σπόντες για δημοσιους υπαλλήλους και αντιεξουσιαστές του φραπέ και του πορτοκαλι ζαντολάστιχου.
Η κεντρικη ιδέα του ποστ θα ηταν : μην γκρινιαζεις Καραγκιοζη διοτι εισαι χυμα και
αναξιος λογου χοντρος homo sapiens που τρωει σουβλάκια και πινει καφε σαπουνάδα καταμεσήμερο στις Γλυφαδες και τα Φαληρα.

Μπορινγκ σαμπζεκτ - πες οτι το γραψα