16.04.07

Ας περιμένουν οι Τσιπούρες.....

--------------------------------------------------------------------------------
Εκτενής περίληψη προηγουμένων:

Ο ήρωας μας , ενας μικροαστός υπάλληλος του ιχθυεμπορικού Διεθνής Τσιπούρα ΕΠΕ ζεί μια εντελώς προβλέψιμη ζωή με τους προσωπικούς του στόχους οργανωμένους σε xls με password . Εχει αρκετούς μικροαστούς φίλους που του μοιάζουν (Θανάσηδες - Αστροιστορικούς) και μια αντικοινωνική μεγαλοαστή με ανθρωποδιώκτη που συνήθως βγάζει τα απωθημένα της πάνω του πολλές φορές με βίαιο τρόπο.
Συνήθως έλκει μονο τις προβληματικές γυναίκες ενω ο ίδιος έλκεται μονο απο γυναίκες με φακελο στην ασφάλεια που τώρα ζούν με ψευδώνυμο και εικονική ζωή στα πλαίσια του προγράμματος προστασίας μαρτύρων.
Μια των ημερών βλέπει την φάτσα του στον καθρέφτη (ενω συνήθως το αποφεύγει) και διαπιστώνει οτι είναι και φαίνεται μεσήλικας υπάλληλος ιχθυοπωλείου.
Απο το πολιτισμικό σοκ που παθαίνει προκύπτει ενα ψυχεδελικό μπλόγκ με τίτλο mikroasteios και ένα personality shift κατα την διάρκεια του οποίου δουλεύει , ποστάρει και βγαίνει κάθε βράδι ενώ αποκτά ενα επιφανειακό μεγαλείο το οποίο χάνει μετά κανα δυο μήνες πέφτωντας ντάβλα απο την κούραση

Τελικά το παίζει Γερμανός άλλα εις μάτην...

--------------------------------------------------
Η ερώτηση που πάμε απο δώ ? στριφογύριζε στο άδειο (απο ιδέες) κεφάλι του καθώς πληκτρολογούσε την απάντηση για το ποιοτικό claim τσιπούρας του ιχθυέμπορου και πελάτη Φωστηράκου.
Ο Φωστηράκος βέβαια ούτε ήξερε να διαβάζει ούτε φαξ είχε αλλα ο φίλος μας ενοιωθε επαγγελματίας και ενας επαγγελματίας αυτό έπρεπε να κάνει.
Επαγγελματίας μαλάκας ....
Παράτησε το πληκτρολόγιο του κομπιούτερ και προσπάθησε να σκεφτεί .....

- Genucht Mit diese Goldbrasse* (*αρκετά με τις Τσιπούρες)

....Ειχε ερθει η ώρα για άλλη μια εσωτερική επανάσταση μεταξύ πρωινού Φρέντο και βραδινού καπουτσίνο....

"Ειμαι ενας βαρετός μεσήλικας που μετράει τσιπούρες και στέλνει e-mail μεσω ΕΛΤΑ**(**ο μινιμαλιστικός τρόπος διεκπεραίωσης αλληλογραφίας ως βασικό χαρακτηριστικό της Ιχθυόσκαλας) για βιοπορισμό."

Ο κόσμος γύρω του γκρεμιζόταν και αυτός ένοιωθε το άδειο (απο ιδέες) κεφάλι του να ασφυκτιά απο αναπάντητα ερωτήματα παρτ 2 , τα οποία επρεπε να απαντηθούν ..

1. Στην ερώτηση είσαι καλά ? πρέπει να απαντώ καταφατικά και αν ναι σε ποιά γλώσσα ?

2. Αν περπατώντας στην Αγία Παρασκεύη συναντήσω καφετέρια με την επωνυμία ο Μέγας Ναπολέων αυτό ΓΙΑ ΜΕΝΑ θα είναι synchronicity ή φαινόμενο της πεταλούδας ?

3. Η φράση του αστυνόμου Βούρβαχη «ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ» εχει ειπωθει ποτε απο πραγματικό αστυνομικό ? (άσχετο)

4. Γιατί πούλησε η A.B.B πυρηνικούς αντιδραστήρες στη Βορεια Κορέα ? (κανεις δεν του είχε απαντήσει μέχρι σήμερα)

5. Η φράση ελα βάλε το IP σου στον tracker μου ΑΝΕΛΕΗΤΑ θεωρείται σεξουαλική παρενόχληση?
Ηξερε οτι δεν επρόκειτο να πάρει απαντήσεις απο κανένα .......

(Συνεχίζεται)

13 comments:

Anonym hat gesagt…

Καλημέρα φίλε. Εγώ όπως ξέρεις ένας βλάχος από χωριό είμαι και δεν κατέχω πράμα από το software για bloggers που έγραψες στο προηγούμενο post σου. Ξέρω όμως ότι για να μπορέσεις στα σίγουρα να αφήσεις πρώτος comment σε blog πρέπει να είσαι ένας φτωχός πλην τίμιος ψωροδημοσιοϋπαλληλάκος που πηγαίνει στην δουλειά πρώτος απ' όλους και ανοίγει το PC του στις 7 παρά every morning.

Όσο για τις υπαρξιακές σου αναζητήσεις, μου φαίνεται ότι δίνεις πολύ μεγάλη σημασία στην δουλειά σου ως μέσο για να φτάσεις στο τελευταίο σκαλοπάτι της πυραμίδας του Μaslow. Υπάρχουν πολύ άλλοι τρόποι όμως για να το πετύχεις: Για άκου μερικούς.

Άρχισε να παίζεις στο χρηματιστήριο: Είναι πολύ μεγάλη η ικανοποίηση να κονομάς χρήμα στην υγειά των μεγαλολαμόγιων. Θα σε χώσω στα κόλπα φίλε και θα τους τα τρώμε μαζί. Ήδη έχω στα σκάρια νέο project με καινούργιο σαπάκι, που το ανεβάσανε από τα 50 λεπτά στα 3 ευρώ, το ρίξανε στα 70 λεπτά και τώρα έχουν ήδη ξεκινήσει να το ξαναανεβάζουνε. Αυτή τη φορά φίλε δεν θα φοβηθώ, θα τους πάρω και τα σώβρακα. Αν δεν κονομήσω τουλάχιστον 2,5 χιλιάρικα μέχρι το τέλος της εβδομάδας, θα φάω τα πτυχία μου.

Ρίξτο στο χορό: Πολύ καλός τρόπος ψυχαγωγίας και εκτόνωσης και κάνεις και το κομμάτι σου στις μικρές. Την επόμενη εβδομάδα θα έρθεις να με δεις στις παραστάσεις του Υπουργείου, μιλάμε για πραγματικό υπερθέαμα. Λάτιν, φλαμένκο, χασάπικα, θεατρικά σκετσάκια, γυναίκες με σέξι χορευτικά φορέματα, θα ανοίξει το μάτι σου και θα ξεχάσεις τις τσιπούρες μονομιάς. Μην ανησυχείς φίλε, θα σε μυήσω και στον μαγικό κόσμο του χορού.

Και μετά από όλα αυτά θα σου βρώ και μια καλή κοπέλα να σε παντρέψω και όλα θα τελειώσουν. Για φαντάσου: Θα κονομάς από το χρηματιστήριο, θα ξεδίνεις χορεύοντας με την γυναίκα και θα έχεις και 2-3 κουτσούβελα να σε απασχολούν μόλις γυρίζεις σπίτι, Τι άλλο θες? Την δουλειά στο ιχθυοπωλείο θα την έχεις μόνο για χόμπυ.

Μια ζεστή καλημέρα σε όλους τους υπόλοιπους που θα ακολουθήσουν!!!

I care. hat gesagt…

Καλημέρα!Τι κάνεις; (πέρα από το να ζαλίζεις το κεφάλι σου με χίλια ερωτήματα...)

δεν κατάλαβα όμως. έκλεισες ή μεταφέρθηκες;

Anonym hat gesagt…

@astroistorikos - Ελα απο το σπίτι να πιουμε κανα καφε και να συζητήσουμε τα σχετικά του χρηματιστηρίου (που θες και comments)

@iam - welcome back , προς το παρόν ζαλίζω το κεφάλι μου με ερωτήματα - το αλλο μαγαζί το κλεισα γιατι κατι με ενοχλουσε εκει δεν ξευρω , δεν μπορω να το εκφράσω....

Spyros hat gesagt…

για να δουμε και την συνεχεια! (η οποια διαμορφωνεται τωρα οπως μιλαμε?)

pietà hat gesagt…

Και μετά μου λέει ότι τα ποστς μου είναι δυσνόητα........

Blogaki hat gesagt…

"Η φράση ελα βάλε το IP σου στον tracker μου ΑΝΕΛΕΗΤΑ θεωρείται σεξουαλική παρενόχληση?"
Ναι!
Ντροπή να λες τέτοια πράγματα!!Κυκλοφορούν και μικρά μπλογκάκια εδώ μέσα!! :p

Anonym hat gesagt…

Έχει δίκιο το bloggaki φίλε και ξέχασα να σου τω πω και το πρωι. Για μαζέψου λιγάκι γιατί αν συνεχίσεις έτσι σε λίγο θα ξεπεράσεις και εμένα στα σεξουαλικά υπονούμενα!!!

Anonym hat gesagt…

Άσε που θα με κατηγορούν και οι δυό τους ότι ήσουν καλό παιδί και σε χάλασε η παρέα μαζί μου οπότε θα πάψεις και εσύ να μου μιλάς, καλέ μου φίλε...

Georgia hat gesagt…

"Εισαι καλά?" (για να δω σε τι γλώσσα θα απαντήσεις!) Το "ελα βάλε το IP σου στον tracker μου ΑΝΕΛΕΗΤΑ" νομίζω ότι μπορεί να θεωρηθεί ως σεξουαλική παρενόχληση μόνο αν ειπωθεί με λάγνο βλέμμα (Κυριάκος Μητσοτάκης), μπάσα και βραχνή φωνή (Μαρίκα Μητσοτάκη) και φυσικά με την προϋπόθεση ότι απευθύνεται σε εξοικειωμένο με τα blogs/trackers άτομο, που θα το πιάσει το υπονοούμενο... (Με "πιάνεις"??) ;)

bbchris hat gesagt…

μουμπλε, μουμπλε....

Ας πάρουμε τα πράγματα απ' την αρχή. Η διεθνής τσιπούρα επε είναι ένα απλό ιχθυοπωλείο? Η αντικοινωνική μικροαστή τι θέση έχει πάρει επί του θέμματος? Ο Φωστηράκος έλαβε το γράμμα? Να πάω την Κυριακή στην ψαραγορά για τσιπούρες ή θα υπάρχει έλειψή?
Πρέπει όλα αυτά να τα γράψω στα γερμανικά τώρα?

Anonym hat gesagt…

@chris - Exceptionnaly
Ρε φίλε κανεις δεν το παρατήρησε
"Η αντικοινωνική μικροαστή τι θέση έχει πάρει επί του θέμματος?"
Να χεσω τις γνωριμίες και τα λεφτά ορισμένωνε
Το κερατο μου

ασε τσαντίστηκα τωρα ........

Anonym hat gesagt…

@spyros - Φιρι φιρι το πας να γράψεις πάλι τη συνέχεια ....
Οχι ρε την εγραψα και θα την δεις οσονούπω

@πιετα - Δυσνοητο δικο μου ποστ ....ελα ρε !!!

@Georgia - Η σποντα απευθήνθη σε γάτα (ξερει οτι την βλέπουμε)

@Chris - Φιλε και συνομήλικε είσαι αρκετα εύστοχος - οι μικρότερες φιλενάδες δεν πιάσανε την ακριβή αιτία της τσιπουροδυστυχίας μου

Anonym hat gesagt…

@bloggaki - Μουάτς !
(Μην φοβάσαι δεν ήθελα να προσβάλω ουτε εσένα ούτε την ξέρεις ποιά)