29.03.09

1. Σάκος του Μπόξ

Φιλε Θανάση,

Ειχα να σου γράψω καιρό.
Η αλήθεια είναι οτι ειχα ξεχάσει οτι υπάρχεις και σε ξαναθυμηθηκα διότι μου χαλασε ο σάκος του μπόξ και πρέπει σημερα να εκτονωθώ δια της λεκτικής οδού .

Πες μου τώρα :
Περιμένεις να επιβιώσεις δουλεύοντας υπερωρίες στο καστομερ σέρβις της εταιρείας Αλογομούρης - Πρασινοτσόχας ΑΕΒΕ με μισθό 690 συν ΦΠΑ?


Περιμένεις να συμπληρώσεις το εισόδημα παίζοντας στοίχημα με τον ξάδερφο Βρασίδα ?

Περίμενε αλλά αν αργήσω να φας γλαρόσουπα

Η γλαρόσουπα είναι σπεσιαλιτέ που ταιριάζει με την μικροαστική σου φύση αλλά εσύ αδερφέ μου έχεις βουτήξει το κεφάλι μέσα και κάνεις βουρβουλήθρες.
Διότι πόσο βλάκας μπορεί να είσαι όταν πιστεύεις οτι η (εξαγωγική) χώρα που κατοικείς χρειάστηκε την οικονομική κρίση για να γονατίσει(ς)


O μόνος που γονάτισε είσαι εσύ και κάτι όμοιοι με σένα και αν διαφωνείς κάνε μια βόλτα στη Γλυφάδα κέντρο εργάσιμες μέρες και ώρες για να δεις τις τζιπούρες και να επιβεβαιώσεις ιδίοις ομασι τον γενικό κανόνα του σκληρά εργαζόμενου Έλληνος μικροαστού 17 -47 ετών.

Διότι η γραμμή που είχε πέσει απο το (παρά) κράτος μέχρι πρότινος ήταν :
διορίζουμε κόσμο και ευκολύνουμε την αργομισθία για να κινείται το χρήμα και να υπάρχει κατανάλωση και εμείς να εκλεγόμεθα .
Η αθάνατη ελληνική οικογένεια είναι επίσης εδώ για να ταΐζει τα ανώριμα τέκνα της μέχρι τα 45 οπότε ούτε γάτα ούτε ζημιά .


NO CAT, NO DAMAGE situation , δεν νομίζεις ?

Μαλάκας εισαι αν το νομίζεις διοτι μεχρι και ο Κατσιφλωρος μαμακοκεφτές σκατοανίκανος απόφοιτος του Ιμπιριαλ Γκλουτσεστερσαιντ κολετζ με πτυχίο αγορασμένο στην Κάνιγγος (3ο μπουγατσαδικο αριστερά) γνωριζει οτι :

....Το κόστος των αργόμισθων δημόσιου ΚΑΙ ιδιωτικού τομέα - των συνταξιούχων 40 ετών και των συνδικαλιστών που ταιζουμε για να επανεκλεγούμε δεν θα εξαφανιστεί αλλα καπου θα πρέπει να πέσει.....

Απάντηση απο τους πολιτικούς του (παρά)κράτους απλή και κατανοητή : Πάνω σου

Ήτοι : Θα δανειζόμεθα χρήμα απο την Διεθνή τραπεζική αγορά με υποθήκη το δικό σας μέλλον.

Διορισμούς και αργομισθίες δεν θέλατε ?

Θα δανειζόμεθα χρήμα με καλό επιτόκιο (καθότι χώρα μέλος) και θα πληρώνουμε μισθούς (τις μισθαρες μας και τα μισθακια σου)
Και όλα θα βαίνουν καλώς μέχρι την ώρα και την στιγμή που σκαει το κανόνι και το γαμω- χρήμα απο την διεθνή Τραπεζική αγορά δεν είναι πια φτηνό ή ακόμα χειρότερα :
Δεν είναι πια διαθέσιμο για τα μούτρα μας ....


Πανε οι συντάξεις στα 35 , πανε οι προσλήψεις καταμετρητών της ΕΥΔΑΠ , πανε τα επιδόματα επιτροπών και οι υπερωριακές αμοιβές στο δημόσιο , πάνε τα δημόσια έργα και οι υπεργολαβίες , πανε τα γραφειάκια εξυπηρετήσεων , πάνε όλα και κυρίως : πάει η κατανάλωση .....

Το (παρά) Κράτος χωρίς φτηνό δανικό χρήμα εχει βαλθεί να μαζέψει όλο το μετρητό που υπάρχει στην πιάτσα για να μπορέσει να πληρώσει μισθούς και συντάξεις με προτεραιότητα φυσικά στα κεκτημένα των πολιτικών και των υπεργολάβων (μισθαρες – μιζάρες) ..


Κάποιοι άλλοι σύντροφοι (το πρωί μπογιατζωφ - το βράδυ Καραμάζωφ ήτοι ληστεύω συνταξιούχους και προπαντζίδικα ) δεν είχαν πρόβλημα ούτως η αλλέως

Το (παρα)κράτος θα συνεχίζει να μαζεύει μέχρι τελικής πτώσεως , οι ξένοι και ντόπιοι αδελφοί Καραμάζωφ θα συνεχίσουν να σκοτώνουν

Εσύ τι θα κάνεις ?

Θα σπας βιτρίνες ? (χαχαχα μαλάκα , γράψε +1000 € στην υποθήκη)

Θα καις αυτοκίνητα ? (χαχαχα μαλάκα , αυξάνεις την κατανάλωση συνέχισε )


Για σκέψου το λίγο και μεχρι να ξαναφτιάξω το σάκο του μπόξ , μου λές



9 comments:

habilis hat gesagt…

Οτι πρέπει τα λές στο Θανάση,και όχι μόνο στό Θανάση !!!

Spy hat gesagt…

Έχω ένα σάκο με άπλυτα. Δεν είναι ιδιαίτερα σκληρός, αλλά τη δουλειά σας θα την κάνετε μέχρι να πάρετε επισκευαστικό και να φτιάξετε τον δικό σας. Τον θέτε;

Anonym hat gesagt…

ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ Η ΑΥΡΙΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΤΟΝ
ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΣΜΟ.
Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΝΑΖΙ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.
Η ΑΔΕΛΦΗ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΛΙΩΤΗ.

ΧΑΖΕΨΕΣ. ΟΙ ΤΗΣ Ν.Δ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ................

Anonym hat gesagt…

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από τις "Τυπολογίες" της εφημερίδας "Το Παρόν",μεγάλα και σοβαρά προβλήματα φέρεται να αντιμετωπίζει την φετεινή χρονιά η παρουσιάστρια του STAR Xριστίνα Λαμπίρη. Οι ιθύνοντες του καναλιού σκέφτονται πολύ σοβαρά του χρόνου να την αντικαταστήσουν με την Ελεονώρα Μελέτη, η οποία όπως γράφει το "Παρόν", έχει γίνει το αγαπημένο πρόσωπο του καναλιού της Νέας Κηφισιάς.
Από την πλευρά της Λαμπίρη υπήρξε σπασμωδική αντίδραση στην έλευση της Ελεονώρας στο κανάλι. Λάθη στο πάνελ της εκπομπής της με άχρωμα πρόσωπα με...
αποτέλεσμα, κατά το ρεπορτάζ, το "Super star" να εμφανίζεται μη ανταγωνιστικό με τις αντίστοιχες εκπομπές του Alter και του Alpha.
Αυτό φαίνεται και από τα νούμερα τηλεθέασης που υπολείπονται των δύο ανταγωνιστικών εκπομπών. Ο εκνευρισμός της Λαμπίρη έφερε και άλλα προβλήματα. Εμφανίζεται φέτος καυστική και επικριτική, δεν κρατάει αποστάσεις, δεν είναι αντικειμενική, έχει δημιουργήσει αντιπάθειες.Αυτό άλλωστε, ολοκληρώνει στο ρεπορτάζ της η εφημερίδα, "φάνηκε και στην έρευνα που κάνουν τα κανάλια για την εικόνα των παρουσιαστών τους όπου η Λαμπίρη είχε τις περισσότερες αρνητικές κρίσεις από οποιονδήποτε άλλον παρουσιαστή του STAR και τη χειρότερη εικόνα από τότε που ξεκίνησε η εκπομπή της πριν από 7χρόνια".

Provato hat gesagt…

δεν προλαβαίνω να σκεφτώ λέμε, πάω για ψώνια.

Provato hat gesagt…

με άτοκες δόσεις.

proserpina hat gesagt…

Σωστός...Ασε, τη διαφορά δημοσίου - ιδιωτικού τη ζω αυτές τις μέρες που εγω κάθομαι ως τις 6-7 κ οι κυρίες του νοσοκομείου φεύγουν στη 1 (άντε 2) ουφφφφ

(Σήμερα ακουσα οτι μια που παρουσιάζει ένα μέρος ενος μαγκαζίνο στην τιβι παίρνει 1250 ευρώ το λεπτό. Λάθος σπουδές κάναμε, επαναλαμβάνω.)

Dawkinson hat gesagt…
Dieser Kommentar wurde vom Autor entfernt.
Holly hat gesagt…

Μήπως μπορείτε να μου στείλετε την συνταγή για τη γλαρόσουπα; :)