28.06.09

Ολα Εντάξει















Δεν ειναι καν συναίσθημα αυτο που με κατακλύζει αυτη τη στιγμή αλλα θα ηθελα να το μοιραστώ με κάποιον.....

Βαρεθηκα Θανασάκη (τυχαίο ονομα αναγνώστη).

Βαρεθηκα να ειμαι κυριλέ και να αφήνω αποστάσεις οταν οδηγώ , οταν δουλεύω , οταν μιλάω. Για την ακρίβεια βαρεθηκα να ειμαι μόνο εγω κυριλέ και να αφήνω αποστάσεις (αντε και συ , ξερω - ξερω).

Βαρεθηκα μονο εγω να ψαχνω για την ουσία και ολοι γυρω μου να αξιολογούν την επιφάνεια.

Βαρεθηκα την ανταλλαγή απόψεων με καθυστερημένους.Για την ακρίβεια βαρεθηκα να βλέπω τους καθυστερημένους γυρω μου να αυξανουν με γεωμετρική πρόοδο.

Βαρεθηκα να καταπιέζω την λογική και να αναλύω την σχετική ορθότητα της πράξης 1+1=11 επειδή αυτό το αποτελεσμα αυτό βολεύει τον καθε εργοδότη μου .

Βαρεθηκα το περίπου και το ωχ μωρέ.Βαρεθηκα τα πανομοιότυπα πιτσιρίκια με τα πανομοιότυπα κωλοφτιαγμένα σαράβαλα , τους ακαπνους μπούληδες που το παίζουν επαναστάτες , τους τυπους που νομιζουν οτι ολο το συμπαν εχει ως κεντρο την ασχημη γειτονιά τους και τον κτηνοβάτη παπού τους.

Για να ειμαι ακριβής δεν βαρεθηκα Τοσο την σκατένια οχλόμαζα που υπάρχει πολλά χρόνια γυρω μου Οσο το να προσπαθώ να διαφέρω απο αυτούς .

Κατανοώ οτι ειναι υποκειμενικό το συναίσθημα δυσαρεσκειας που περιγράφω και κατα βάση βασιζεται σε γενικεύσεις ή νευρώσεις δικές μου και οχι των γυρω μου.

Εσενα για παραδειγμα μπορεί να σ'αρεσουν ολα αυτά που περιγράφω με σιχαμάρα - αλλα περι ορέξεως σπανακόπιτα αλλωστε γιαυτο συχνάζεις στην Ιο καθε καλοκαίρι και οδηγείς αμαξι με κιτρινα ζαντολάστιχα καθε Χειμωνα καραγκιόζη.

Μπορεί παλι να μη σ' αρέσουν ουτε εσένα αλλα μη θελωντας να εναντιωθείς μαζι τους δεν βλέπεις ή τα απωθείς στο ασυνείδητο μερος της προσωπικότητας σου.

Δεν ξερω....

7 comments:

JoaN hat gesagt…

wx nmwre k sy :P

[Frida C] hat gesagt…

Εγω βαρέθηκα να κρυβω το επωνυμό μου.
(Ακομα δεν με συνελαβαν χο-χο)

Iasonas hat gesagt…

poly klapsas katentises more panagia mou

Spy hat gesagt…

Περίπου συμφωνώ μαζί σας.

Anonym hat gesagt…

Το ξέρεις πως το όνομα της Μagissa Kirki είναι Κυριακή;
Πως τη διώξανε από την Athens Voice επειδή έλεγε πως είναι έγκυος και ζητούσε λεφτά να κρατήσει μόνη τη ςτο παιδί;
Δείτε κι άλλα εδώ:

http://kingkonga.blogspot.com/

Anonym hat gesagt…

Το ξερεις πως το ονομα του Μαγου Μερλιν ειναι Παρασκεύας?

Πως τον διωξανε απο τις Ιχθυοκαλιέργειες Χριστοφοράκου γιατι ζηταγε λεφτα στο τελος του μήνα ?

Δειτε και αλλα εδώ : http://www.nasa.gov

bbchris hat gesagt…

Βασικά, θα ήθελα να τα απωθήσω στο ασυνείδητο μέρος της προσωπικότητας μου, αλλά επειδή δεν ξέρω τι είναι αυτό, τα στέλνω κατευθείαν στο διαλό για να είμαι σίγουρος ότι έγινε σωστά η δουλειά.