27.04.07

Ημουν φλώρος

-----------------------------------
Captain’s log
Stardate: 20070427
Ημερα ανεργίας : 4
-------------------------

Τιτλος : Ημουν φλώρος


Διαβάστε την ημέρα 3 πρώτα

Τείνω να θεωρώ τον εαυτό μου ως ενα μοναχικό λύκο και ως τέτοιος μπήκα στο λεωφορείον με προορισμό καφετέρια της Πλάκας (προσοχή στο κεφαλαίο π).

Κατα την διάρκεια της ολιγολέπτου αναμονής μου και πρωτού έμπω στο λεωφορείον επαρατήρησα εναν ευθυτενή γέροντα με καβουράκι και μπεγλέρι όστις επερπατούσε μόρτικα.
Το μάγκικο περπάτημα συνοδευόταν απο ινστρουμένταλ ήχο πενιάς οστις επήγαζε απο κασετοφωνάκι που βρισκόταν στην τσέπη του.
Το θέαμα μου εθύμισε τους ραπερς των ‘8o s με τα γιγάντια κασετόφωνα στον ώμο.....
Η πενιά ηκολούθει τον γέρον ομοιοτρόπως των ράπερς και απομακρύνετο απο τα αυτιά μου ενω ο γέρων απεμακρύνετο.
Υπο τους ήχους της πενιάς ενοιωσα αυτοστιγμή ωσαν τον Νικο Ξανθόπουλο που κουστουμαρισμένος εβάδιζε τον δρόμο της ανεργίας .
Αναλογιζόμενος την προηγούμενη ζωή μου ενοιωσα φλώρος .
Δεν υπήρξα ποτέ μάγκας αλλα στα 80'ς ήμουν μεταλάς .

Μολαταύτα εβάδισα τον μοναχικόν δρόμον πρός την καφετέριαν της Πλάκας οπου και είχον rendez vous με το μεγαλοστέλεχος της εταιρείας πετρελαιοειδών.
Στο ραντεβού με το στέλεχος ετέθηκαν όλα τα ζητήματα πλήν αυτού των ανταρτών της νήσου Sahrani (δεν αναφέρθηκα ουτε στην μικρά για λόγους τακτ , αλλα σας πληροφορώ οτι χθες το βράδι παίζαμε Counter Strike και το εννοώ )

Μετά το περας της συνέντευξης εισέπραξα υποσχέσεις ενω είδα τον εαυτό μου ως διευθυντή του πολιτικού γραφείου της Φιλτάτης και ετρόμαξα με το ζοφερό μέλλον που διεγράφεται μπρός μου . Το να γράφω προεκλογικούς λόγους που κατόπιν θα εκφωνούνται με γερμανική προφορά ήταν το μέλλον μου.
Η Ψυχεδέλεια στην πολιτική είναι το σύνθημα που επέλεξα ήδη δια τον προεκλογικό αγώνα και θεωρώ οτι μας ταιριάζει γάντι.
Η υπερνομαρχια Λακωνίας είναι δική μας.
Το ίδιο και τα πετρέλαια.....
(Της νήσου Sahrani)


Ο προγραμματισμένος Φρέντο δια το μεσημέρι εστεύθη με πλήρην επιτυχία . Τουλάχιστον ετσι φαντάζομαι διότι ΤΟΝ ΠΙΝΩ (ΤΟΝ ΦΡΕΝΤΟΝ) οσο εσεις οι ολιγοστοί διαβάζετε τούτες τες γραμμές.

Παρασκεύη μεσημέρι και ολα βαίνουν "καλώς"
Αυτά

4 comments:

proserpina hat gesagt…

Πολύ ψυχεδέλεια ρε συ Τεο αυτό το ποστ! Τελικά, δεν κατάλαβα, με τη συνέντευξη τί έγινε; Το βλέπεις χλωμό και αποφάσισες να ασχοληθείς με την προεκλογική της Φιλτάτης; Αμα χρειαστείς βοήθεια πάντως, ρίξε μέιλ, έχουμε 'ρεύμα' στη Σπάρτη, οικογενειακώς rooooooooooooooofl

Blogaki hat gesagt…

Τουλάχιστον κέρδισες στο Counter Strike? :p
Καλή επιτυχίιιιιιαααααα!!!!!!!!
:)

Anonym hat gesagt…

Ρε συ, το απόγευμα δεν μου είπες ότι ήταν η συνέντευξη?

Το βραδάκι μάλλον θα μπορέσω να κατέβουμε μια βόλτα προς Γλυφάδα να αναλύσουμε εκτενώς την κατάσταση

[Germanos] hat gesagt…

@proserpina - Ειναι ημερολόγιο , εχει δόση ψυχεδέλειας όπως και η ζωή μου εδω και 1 χρόνο

@bloggaki - Φυσικα , παντα κερδίζω τη μικρά