03.05.07

Ας περιμένουν τα ρυμουλκά

Το post ειναι η συνέχεια αυτού του post. (Μην κολάτε στον τίτλο)

Περιληψη προηγουμένων :
O ηρωας μας νοιώθει ασφυκτικά πιεσμένος απο τα προσωπικά και επαγγελματικά προβληματά του. Το Keyboard δεν υπακούει πια στον εγκεφαλο του και γράφει παπαριές στο μπλόγκ του με αποτέλεσμα να τον αντιπαθήσουν "φίλοι" , γνωστοί και η γνωστη πολυεθνική με ip που ξεκινάει απο 195 .
H γνωστή πολυεθνική (με τους πυρηνικούς αντιδραστήρες) μίσθωσε τελικά εναν τύπο που ήταν επαγγελματίας δολοφόνος και απο το τηλέφωνο ακουγόταν σαν τον Κλούνευ για να αναλάβει την δουλειά.
θα μπορούσαν να αναθέσουν την δουλειά σε μια απλή junior Financial Advisor αλλα τοσο μαλάκες είναι και αυτοί που ηθελαν να πληρώσουν τον top εκτελεστή. (Ρε ααντε ανοργάνωτοι)

Η ωρα ηταν 8.30 το βράδυ και αυτος περίμενε τον εκτελεστη μπροστά απο τα Goodies του Βατερλώ. Ναι ! περίμενε να δεί τον Κλούνευ με ημίπαλτο οταν εσκασε μύτη ενα τυπάκι που μόνο τον Κλούνευ δεν θύμιζε.
Τον κοίταξε με απλανές και θαλεγε κανείς στενάχωρημένο βλέμμα

-" Βρήκα κίνηση ,απολογήθηκε , ξερεις το Ηράκλειο δεν είναι ακριβώς δίπλα"

- "Λοιπόν ? " είπε ο ηρωας μας και περίμενε να τραβήξει ο άλλος την κουμπούρα

- " Λοιπόν δεν αξίζεις ουτε σφαίρα , εισαι ενας μικροαστός και μεσήλικας μισθωτός με ταμπέλα που γράφει "εχω το ακαταλόγιστο" ...θα επιστρέψω τα λεφτά που μου δώσανε για να σε καθαρίσω...Θα σου στείλω απλά ενα mail με την διαταγή πέθανε είναι διαταγή της διεύθυνσης και εσυ θα εκτελέσεις οπως πάντα τις διαταγές που σου δίνουν ... "

- " Και εγώ τι θα κάνω ? " ειπε ο ηρωας μας

- " ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ..... POST... θα μπουν να σχολιάσουν οι γνωστοί φίλοι σου και εμείς όπως πάντα θα γελάμε μαζί σου απο μακριά , ισως αυτή να είναι η καλύτερη τιμωρία σου"
Ο δολοφόνος απομακρύνθηκε αφήνωντας τον ηρωα μας σε σκέψεις.
Η κατάρα του περιπλανωμενου Ιουδαίου φαινόταν μηδενική μπροστά στην κατάρα του ΓΚΑΝΤΕΜΗ ΜΕ ΜΠΛΟΓΚ. Ηταν καταδικασμένος να γράφει με λεπτομέρειες τις μαλακίες που του συμβαίνουν και μάλιστα να απαντάει και σε κόμμεντς επ'αυτών.....

--------------
Ξανασκεφτηκε την κατάσταση ήρεμα..... έπρεπε να χρησιμοποιήσει την βοήθεια του κοινού.....

-Αυτό τραβάει τα καράβια του είπε ο παρουσιαστής με ένα ψυχρό χαμόγελο
Δεν μπορεί , το ξέρεις ....

-Εχω δύο απαντήσεις , είπε και ξεροκατάπιε ......


7 comments:

Anonym hat gesagt…

Καλημέρα φίλε. Μεταξύ σοβαρού και αστείου να 'σου κάνω μια ερώτηση? Το 'χεις σκεφτεί ποτέ να γίνεις συγγραφέας μυθιστορημάτων επιστημονικής φαντασίας? Έτσι ξεκίνησε και η συγγραφέας του Χάρυ Πότερ (και αν θυμάμαι καλά είχε μείνει και αυτή άνεργη για κάποιο διάστημα) και τώρα δεν ξέρει τι έχει. Για σκέψου το ρε φίλε....

Blogaki hat gesagt…

Ρε Θοδωρούλη! Έγραψες πάλι!!Να'σαι καλά, γέλασα πρωινιάτικα!! :))))

pietà hat gesagt…

Τι γράφεις ο φούστης!!!!!!

chris hat gesagt…

¨Εχω μετοχές σε 5 [πέντε] εταιρίες ρυμουλκών και με ρωτάς τι τραβάει το Σι Ντάιαμοντ??????????

Τζίζας Κράιστ Σουπερστάρ!!!!!
[σταυρωκοποιώμεθα ενώ διαβάζουμε το άνωθι]

[Germanos] hat gesagt…

@All - δεν σκόπευα να το ανεβάσω αλλα τελικά το έκανα. Mea culpa

Τωρα που το ξαναδιαβάζω δεν μαρέσει

@blogaki - Γιαυτό το γραψα για να σου φτιάξω τη διάθεση
@Πιετά - Ειμαι φούστης
@Κρις - Δεν θα τα ξεφορτωθούμε ποτε αυτα τα χαρτιά , με φαίνεται ...

[Frida Christoforakou] hat gesagt…

Βγαζει και ρυμουλκά η ΑΒΒ ?

(ψψ... και που να ξερες)

Anonym hat gesagt…

徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信,徵信,徵信,徵信,徵信,徵信社,徵信