14.01.09

Τα Σύμβολα















Διαβασα για μια Αγγλίδα μεταφυσικό που γνωρίζει με κάθε λεπτομέρεια τα ρούχα που θα φοράει η Βασίλισα τις επόμενες μέρες.
Δεν χρειάζεται να κοιτάξει γυάλινες σφαίρες ή να πάρει πληροφορίες απο τα πνεύματα , ουτε καν να μαντέψει διότι το χρώμα και το σχήμα των ρούχων της Βασιλισας ακολουθεί πάντα τον ημερολογιακό κύκλο της Σελήνης (Εκάτης)με μια τυπικότητα τοσο αυστηρή σαν τις *μυστικές* χειρονομίες των Μασόνων.


Ο σεβασμός στην Ιεραρχία , η Ιεροτελεστία και ο συμβολισμός ειναι το σημα κατατεθέν αυτης της κάστας ανθρώπων ( η τελευταία λεξη σε εισαγωγικά).

Μιλάω για την κάστα των ανθρώπων που παίζει σκάκι με ζωντανά πιόνια.




Ειναι παντα ενδιαφέρον (αλλα αρκετά συνηθισμένο πια) να ανακαλύπτεις τα σύμβολα τους πάνω σε χαρτονομίσματα , λογότυπα εταιρειών , ονόματα κρατών , δηλώσεις πολιτικών κτλ.

Μερικές φορές βρίσκω ενα απίστευτα ευφυές Μαύρο Χιούμορ στους συμβολισμούς που ανακαλύπτω πάνω σε *τυχαία* γεγονότα και δεν αναφέρομαι βέβαια στο κάψιμο του Χριστουγεννιάτικου δέντρου διοτι ελεος εχουμε και μια παράδοση στην συνομωσιολογία , να πάτε σε κάνα νεούδι του χωρου να σας μλήσει για την αντίστοιχη μασονική τελετή και το πως αυτος ο συμβολισμός επρεπε να περάσει στο ασυνείδητο σας μεσω των ειδήσεων των 9.00 .Εγώ απαξιώ να αναλύω τα απλά.

Αναφερομαι στην τελευταία τελετή για την καταστροφή των Διδυμων Πύργων οπου και εμφανιστηκε το σημα κατατεθέν της μαυρης αδελφότητας αφήνοντας πια και την πρώτη επίσημη υπογραφή για το ποιος εστησε εκείνη την παρτίδα σκάκι το 2001.

Eye of Horus