26.03.09

[10] - [1]

*
Ακόμα και αν το μελλον ειναι τα γεγονότα που δεν εχουν συμβεί ακόμα...

Ακόμα και αν δεν μου αρεσει να μιλάω για αυτά που δεν εχω δει ακόμα....

Ακριβώς πριν απο ενα χρόνο με ρώτησες πως βλέπω την ζωή μου μετά απο μια δεκαετία ...

Ειπα πως δεν θα εχει αλλάξει τίποτε απο σήμερα ...

Και απο το σήμερα πέρασε ενας χρόνος ...

Μέλλον Here I come ....


We are the future with our spikes and chains, our baggy pants, And unused brains

8 comments:

[Frida C] hat gesagt…

Μια ερώτηση εκανα...

Anonym hat gesagt…

Απο ποτε πρέπει να μας απασχολεί το μέλλον ?

Anonym hat gesagt…

όχι-άλλο-παραμύθι-γιωργάκη είπε...

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΕΜΠΕΣΚΕΔΕΣ;

Εδώ ολόκληρη η υφήλιος έχει οικονομικά γονατίσει, όλες οι Ευρωπαϊκές οικονομίες προσπαθούν πώς να σώσουν τις επιχειρήσεις τους χωρίς να υπερχρεωθούν (όσο γίνεται) τα δημόσια ταμεία τους, η Ιαπωνία έχει μείωση εξαγωγών 40% και αύξηση ανεργίας στο 7% σε ένα τρίμηνο, η Αμερική τυπώνει (μελλοντικά πληθωριστικό) δολάριο με τη σέσουλα και οι πράσινοι οικονομολόγοι της πεντάρας ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ Η ΦΤΩΧΕΙΑ, Η ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΟΝΟΣ.

ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, σιγά μη φταίει η παγκόσμια κρίση. Άσε που για να υποστηρίξουν τα ψευτο-επιχειρήματά τους δρουν αντεθνικά επικαλούμενοι εκθέσεις ύποπτων αγγλοσαξονικών οίκων, που προσπαθούν να υποσκάψουν το ευρώ μέσω της Ελλάδας. Ξέρετε, των ίδιων ακριβώς αγγλοσαξονικών οίκων που έδιναν την ύψιστη φερεγγυότητα ΑΑΑ στην AIG, τη Goldman Sachs, τη Lehman Brothers, τη Morgan Stanley και τη Citigroup, αξιόπιστοι αναλυτές δηλαδή! Σκατά στα μούτρα τους και σε όσους από εμάς τους πιστεύαμε.

Αρκετά με τα πράσινα μπουμπούκια και τα συνεχή ψέματά τους, για να δούμε τι λέει και η ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ για τη χώρα μας:

1 Μαρτίου 2009
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, μέσω του αρμόδιου επιτρόπου για την οικονομική πολιτική διαπίστωσε ότι η οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα είναι καλύτερη από τον μέσο όρο στην Ευρωζώνη, η οποία βρίσκεται σε ύφεση.

Όπως προκύπτει από όλα τα μέχρι τώρα δεδομένα:

- Η οικονομία των 16 χωρών της Ευρωζώνης θα συρρικνωθεί σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κατά 1,9%, ενώ η οικονομική ανάπτυξη στην Ελλάδα θα είναι θετική. Η Ελλάδα θα είναι μία από τις πέντε χώρες της Ευρωζώνης που προβλέπεται το 2009 να έχει θετικό ρυθμό ανάπτυξης 0,2% (η ελληνική κυβέρνηση προβλέπει ανάπτυξη 1,1% του ΑΕΠ).

- Σε 11 από τα 16 μέλη της Ευρωζώνης και σε 18 από τα 27 κράτη της Ε.Ε. προβλέπεται να σημειωθούν αρνητικοί ρυθμοί ανάπτυξης.

- Το δημοσιονομικό έλλειμμα της χώρας μας προβλέπεται στο 3,7% του ΑΕΠ το 2009, δηλαδή για πρώτη φορά θα διαμορφωθεί σε επίπεδα κάτω του μέσου όρου της ευρωζώνης που προβλέπεται στο 4%. Έλλειμμα στα όρια ή πάνω από την τιμή αναφοράς του 3% αναμένεται να εμφανίσουν 15 από τα 27 κράτη μέλη της ΕΕ. Eπτά χώρες της ευρωζώνης, αναμένεται το 2009 να παρουσιάσουν έλλειμμα άνω του ορίου του 3% του ΑΕΠ μεταξύ των οποίων η Ιρλανδία (11%), Ισπανία (6,2%), Γαλλία (5,4%), Πορτογαλία (4,6%), Ιταλία (3,8%).

- Στη Ευρωζώνη το δημόσιο χρέος από 68,7% του ΑΕΠ το 2008, θα ανέβει στο 72,7% το 2009, δηλαδή μιλάμε για μια αύξηση κατά 4 ποσοστιαίες μονάδες. Σύμφωνα επίσης με τις προβλέψεις της Επιτροπής το ελληνικό δημόσιο χρέος από 94% το 2008 θα αυξηθεί στο 96% το 2009, δηλαδή θα αυξηθεί κατά 2 ποσοστιαίες μονάδες, έναντι όμως 4 μονάδων στην ευρωζώνη.

- Η ανεργία θα ανέλθει σε πρωτοφανή για την Ευρώπη επίπεδα. Η εκτίμηση της Κομισιόν είναι ότι το ποσοστό της ανεργίας στην Ευρωζώνη θα ανέλθει από 7,5% το 2008, σε 9,3% το 2009. Σε ό,τι αφορά την ανεργία στην Ελλάδα η Επιτροπή προβλέπει ότι θα αυξηθεί κατά 0,7% και θα διαμορφωθεί στο 9% το 2009 (η ελληνική κυβέρνηση αμφισβητεί την πρόβλεψη και την εκτιμά χαμηλότερα), δηλαδή σε επίπεδα χαμηλότερα του μέσου όρου της ευρωζώνης.

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ, ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΥΠΑΚΟΗ ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΑΣ.

Εξάλλου έχετε από καιρό αποφασίσει ότι είναι μεγάλη κουβέντα το ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ ΕΡΕΥΝΑ.

Αφού τα ίδια που λέει το πασόκ τα λένε και το Mega, o Αντ-1, o Alter και ο Σκάι, θα είναι η αλήθεια, δεν μπορεί.

Καλά Κρασιά.

Anonym hat gesagt…

Στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου ο Γιωργάκης μεταξύ των άλλων είπε και Χρόνια Πολλά στους μετανάστες που ζουν στην Χώρα μας.
Μπράβο Γιωργάκη υπάλληλε της παγκοσμιοποίησης τώρα σίγουρα η σκοτεινή εξουσία της σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης σε προορίζει για πρωθυπουργό.
Έλληνες να ξέρετε ότι τους λαθρομετανάστες τους στηρίζει η σιωνιστική παγκοσμιοποίηση η οποία θέλει να αναμίξει όλους τους λαούς και να διαλύσει την εθνική ομοιογένεια γιατί ένας λαός αναμιγμένος δεν μπορεί εύκολα να συνενοηθεί να ξεσηκωθεί και να αντισταθεί στα σχέδιά τους. Φανταστείτε αν η Ελλάδα το 1821 ήταν μίγμα λαών τι σόι επανάσταση θα είχαμε ή αν θα είχαμε καν επανάσταση.
Μην με κατηγορήσουν τα παπαγαλάκια ότι είμαι φασίστας και ναζιστής γιατί καμμία σχέση δεν έχω με τον φασισμό και τον ναζισμό. Τον σύγχρονο φασισμό και ναζισμό να ψάξουν να τον βρούν στην Γάζα.

Anonym hat gesagt…

ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΥΠΕΥΘΥΝΑ; ΝΑ ΡΙΧΝΩ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΟ ΛΑΔΙ ΣΤΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ Η ΟΧΙ; ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΠΕΡΔΕΥΟΜΑΣΤΕ. ΕΓΩ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΖΗΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΥΚΤΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΜΟΛΥΝΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙΣΜΕΝΟ ΑΡΑΒΟΣΙΤΕΛΑΙΟ;

[Germanos] hat gesagt…

Γιναμε Press gr

JoaN hat gesagt…

oyf, mexri to rempeskedes diabasa. American bar :P

Xronia kala gia x8e!E

Anonym hat gesagt…
Der Kommentar wurde von einem Blog-Administrator entfernt.