22.08.09

Περίπου Νεκρός

Ο Μάκης (ας τον ονομάσουμε έτσι) ήταν ενας απροσδιορίστου  ηλικίας , μορφώσεως και επαγγέλματος ανδρας . Πρέπει να ήταν  σχετικά ή περίπου νέος αν και ο μόνος τροπος για να προσδιορίσεις πλέον την ακριβή ηλικία του θα ήταν η  ραδιοχρονολόγηση με ανθρακα 14. 

Ο Μάκης ηταν περίπου νεος , περιπου ενήλικος (μια και ζούσε ακόμα με τους γονείς του την εποχή που τον καθάρισα) , περίπου συμπαθής (μεχρι να πιάσει το τιμόνι στα χέρια του) , περίπου ευφυής (στα highlights οτι κάποτε ειχε διαβάσει τον Αλχημιστή μεχρι περίπου το τελευταίο κεφάλαιο) και απόλυτα μαλάκας καθότι θεωρούσε τον εαυτό του νέο , ενήλικο και οδηγό.Για την ευφυία του δεν θα κάνω κανένα σχόλιο διοτι ουτε εγω ειμαι ιδιαίτερα ευστροφος. 

Μεσα στον " περίπου και σχεδόν"  περιβάλλον του δεν χωράγανε και πολλές απόλυτες αξίες για τις οποίες θα μπορούσε να περηφανεύεται εκτός απο (ενδεικτικα αναφέρω) το απόλυτο γκάζι του και την απόλυτη κοσμοθεωρία του.

Το απόλυτα κωλοφτιαγμένο κόκκινο impreza με τις φοβερές ζάντες αλουμινίου , η απόλυτη ομαδάρα του απόλυτου αθλήματος για ολους τους περίπου ανθρώπους ,η απόλυτη πολιτική κοσμοθεωρία του που ηθελε τους αλλους Μάκηδες γύρω του φασιστες ή εθνοπροδότες ή σατανιστές ή βάζελους ή δεν ξερω τι άλλο.

Η υπαρξη του θα μου ηταν περίπου αδιάφορη αν ο απόλυτος μαλάκας δεν ειχε βάλει απολυτο σκοπό της περίπου ζωής του να με ενοχλεί απόλυτα.

Δεν θα σας πω λεπτομέρειες για το πως με ενοχλούσε διοτι θα τσαντιστω πραγματικά και οταν τσαντίζομαι πραγματικά οι ιατροδικαστές κάνουν υπερωρίες. 

Ας πούμε οτι με ενοχλούσε η περίπου υπαρξη του. Τον θεωρούσα κατι σαν portal ανυπαρξίας στον πραγματικό κόσμο. Ο δαίμονας του "σχεδον" που ηρθε να καταπιεί το απόλυτο. 

Τον θυμάμαι ακόμα γονατισμένο μπροστά μου με την κάνη του AUG στον κροταφο του.

θα πεθάνω ? , μερώτησε σχεδόν φοβισμένος 

Περίπου , του απάντησα και ημουν απόλυτα ακριβής