29.03.09

1. Σάκος του Μπόξ

Φιλε Θανάση,

Ειχα να σου γράψω καιρό.
Η αλήθεια είναι οτι ειχα ξεχάσει οτι υπάρχεις και σε ξαναθυμηθηκα διότι μου χαλασε ο σάκος του μπόξ και πρέπει σημερα να εκτονωθώ δια της λεκτικής οδού .

Πες μου τώρα :
Περιμένεις να επιβιώσεις δουλεύοντας υπερωρίες στο καστομερ σέρβις της εταιρείας Αλογομούρης - Πρασινοτσόχας ΑΕΒΕ με μισθό 690 συν ΦΠΑ?


Περιμένεις να συμπληρώσεις το εισόδημα παίζοντας στοίχημα με τον ξάδερφο Βρασίδα ?

Περίμενε αλλά αν αργήσω να φας γλαρόσουπα

Η γλαρόσουπα είναι σπεσιαλιτέ που ταιριάζει με την μικροαστική σου φύση αλλά εσύ αδερφέ μου έχεις βουτήξει το κεφάλι μέσα και κάνεις βουρβουλήθρες.
Διότι πόσο βλάκας μπορεί να είσαι όταν πιστεύεις οτι η (εξαγωγική) χώρα που κατοικείς χρειάστηκε την οικονομική κρίση για να γονατίσει(ς)


O μόνος που γονάτισε είσαι εσύ και κάτι όμοιοι με σένα και αν διαφωνείς κάνε μια βόλτα στη Γλυφάδα κέντρο εργάσιμες μέρες και ώρες για να δεις τις τζιπούρες και να επιβεβαιώσεις ιδίοις ομασι τον γενικό κανόνα του σκληρά εργαζόμενου Έλληνος μικροαστού 17 -47 ετών.

Διότι η γραμμή που είχε πέσει απο το (παρά) κράτος μέχρι πρότινος ήταν :
διορίζουμε κόσμο και ευκολύνουμε την αργομισθία για να κινείται το χρήμα και να υπάρχει κατανάλωση και εμείς να εκλεγόμεθα .
Η αθάνατη ελληνική οικογένεια είναι επίσης εδώ για να ταΐζει τα ανώριμα τέκνα της μέχρι τα 45 οπότε ούτε γάτα ούτε ζημιά .


NO CAT, NO DAMAGE situation , δεν νομίζεις ?

Μαλάκας εισαι αν το νομίζεις διοτι μεχρι και ο Κατσιφλωρος μαμακοκεφτές σκατοανίκανος απόφοιτος του Ιμπιριαλ Γκλουτσεστερσαιντ κολετζ με πτυχίο αγορασμένο στην Κάνιγγος (3ο μπουγατσαδικο αριστερά) γνωριζει οτι :

....Το κόστος των αργόμισθων δημόσιου ΚΑΙ ιδιωτικού τομέα - των συνταξιούχων 40 ετών και των συνδικαλιστών που ταιζουμε για να επανεκλεγούμε δεν θα εξαφανιστεί αλλα καπου θα πρέπει να πέσει.....

Απάντηση απο τους πολιτικούς του (παρά)κράτους απλή και κατανοητή : Πάνω σου

Ήτοι : Θα δανειζόμεθα χρήμα απο την Διεθνή τραπεζική αγορά με υποθήκη το δικό σας μέλλον.

Διορισμούς και αργομισθίες δεν θέλατε ?

Θα δανειζόμεθα χρήμα με καλό επιτόκιο (καθότι χώρα μέλος) και θα πληρώνουμε μισθούς (τις μισθαρες μας και τα μισθακια σου)
Και όλα θα βαίνουν καλώς μέχρι την ώρα και την στιγμή που σκαει το κανόνι και το γαμω- χρήμα απο την διεθνή Τραπεζική αγορά δεν είναι πια φτηνό ή ακόμα χειρότερα :
Δεν είναι πια διαθέσιμο για τα μούτρα μας ....


Πανε οι συντάξεις στα 35 , πανε οι προσλήψεις καταμετρητών της ΕΥΔΑΠ , πανε τα επιδόματα επιτροπών και οι υπερωριακές αμοιβές στο δημόσιο , πάνε τα δημόσια έργα και οι υπεργολαβίες , πανε τα γραφειάκια εξυπηρετήσεων , πάνε όλα και κυρίως : πάει η κατανάλωση .....

Το (παρά) Κράτος χωρίς φτηνό δανικό χρήμα εχει βαλθεί να μαζέψει όλο το μετρητό που υπάρχει στην πιάτσα για να μπορέσει να πληρώσει μισθούς και συντάξεις με προτεραιότητα φυσικά στα κεκτημένα των πολιτικών και των υπεργολάβων (μισθαρες – μιζάρες) ..


Κάποιοι άλλοι σύντροφοι (το πρωί μπογιατζωφ - το βράδυ Καραμάζωφ ήτοι ληστεύω συνταξιούχους και προπαντζίδικα ) δεν είχαν πρόβλημα ούτως η αλλέως

Το (παρα)κράτος θα συνεχίζει να μαζεύει μέχρι τελικής πτώσεως , οι ξένοι και ντόπιοι αδελφοί Καραμάζωφ θα συνεχίσουν να σκοτώνουν

Εσύ τι θα κάνεις ?

Θα σπας βιτρίνες ? (χαχαχα μαλάκα , γράψε +1000 € στην υποθήκη)

Θα καις αυτοκίνητα ? (χαχαχα μαλάκα , αυξάνεις την κατανάλωση συνέχισε )


Για σκέψου το λίγο και μεχρι να ξαναφτιάξω το σάκο του μπόξ , μου λές



26.03.09

[10] - [1]

*
Ακόμα και αν το μελλον ειναι τα γεγονότα που δεν εχουν συμβεί ακόμα...

Ακόμα και αν δεν μου αρεσει να μιλάω για αυτά που δεν εχω δει ακόμα....

Ακριβώς πριν απο ενα χρόνο με ρώτησες πως βλέπω την ζωή μου μετά απο μια δεκαετία ...

Ειπα πως δεν θα εχει αλλάξει τίποτε απο σήμερα ...

Και απο το σήμερα πέρασε ενας χρόνος ...

Μέλλον Here I come ....


We are the future with our spikes and chains, our baggy pants, And unused brains

15.03.09

[7] Δηλώσεις








*1 Στο Internet είσαι οποιος δηλώσεις
Χρησιμοποιούσα την παραπάνω φωτογραφία (οταν ειχα)λογαριασμό στο Facebook.
Ως περιτρανη απόδειξη του λαικού ρητού :
a - Οι ανθρωποι που με γνωρίζουν (σαν να λέμε φίλοι) αναρωτιόντουσαν ΠΟΥ μπορεί να εβγαλα την φωτογραφία μια και ο χώρος στο φόντο δεν μοιάζει με το σπίτι μου.
b - Ανθρωποι που ειχαν πολλά χρονια να με δουν και με *ξανασυνάντησαν* τυχαία στις σελίδες του facebook αναρωτιόντουσαν πως "παραμένω ιδιος και δεν αλλαξα καθολου κτλ "
c - Εγω αναρωτιέμαι πως ολοι αναγνωριζουν εμένα σε μια φωτογραφία καποιου αγνωστου που βρηκα στο internet

*2 Στο Internet εισαι οτι δηλώσεις
Δεν ειμαι Γερμανός και δεν εχω ζήσει ουτε εγώ ουτε οι (κοντινοί) συγγενείς μου στην συγκεκριμένη χώρα.

*3 Μολαταύτα , πρόσεξε ΤΙ και ΠΟΥ θα δηλώσεις.
Γνωστός μπλόγκερ που δήλωσε εμμέσως πλήν σαφώς την επαγγελματική του ταυτότητα στο μπλόγκ , λαμβάνει ανωνυμα κόμμεντ KAI τηλεφωνικά.
Πάντα διασκέδαζα με τα ανωνυμα τηλεφωνήματα με highlight την εποχή των απειλητικών τηλεφωνήματων απο τους μπράβους της γνωστής "εχθρού" μου Εσμεραλδας Μπό Λουνατέλη.
Ωραιες εποχές ... διασκέδασα και
ξεφυγα απο την πραγματικότητα παίζοντας τον ρόλο του Forrest Gump σε real time comedy.

*4 To Internet θα σε κάνει
κυνικό.
Αν γινετε και σεις κυνικοί θα ηταν καλό να αναζητήσετε επαγγελματική βοήθεια.

*5 Το Internet θα σε κανει να παρεξηγήσεις ανθρώπους.
Δεν καταναλώνω ναρκωτικές ουσίες παρα την φαινομενική ψυχεδέλεια του
συγκεκριμένου ποστ το οποίο φέρνει καθημερινά επισκέπτες απο το google που αναζητούν narkotika+blog

*6 Το Internet θα σε κάνει κουτσομπόλη.
Με το Gmail chat και το MSN τυφλα να χει η Κυρα Κατίνα.
Εμαθα παρα πολλά πράγματα που δεν με ενδιέφεραν για ανθρωπους που δεν ηξερα και δεν ηθελα να γνωρίσω καθοτι κυνικός και παρεξηγησιάρης.

*7 Το Internet δεν θα σε κανει περισσότερο βλάκα απο οσο εισαι στην πραγματικότητα αλλα θα σου προσδώσει νεες συμπληρωματικές ιδιότητες οπως του Εθνοσωτήρα , του επαναστάτη (Τσε Παπάρα), του δημοσιογράφου και του δημοσιογράφου.
Δεν ειναι επικίνδυνο να γράφεις με την κουκούλα στη μάπα αλλα μην περιμένεις να γραψεις διαφορετικές μαλακίες χωρίς την κουκούλα.

04.03.09

Προσεχώς το μέλλον

[Ο Γερμανός Καφετζού]



Ανέκαθεν αντιπαθούσα τις μελοντολογικές παύλα κλισέ ερωτήσεις του στύλ Πως φαντάζεστε την ζωή σας σε πέντε χρόνια απο τώρα..

Το μέλλον ειναι ενα συνολο γεγονότων που δεν εχουν συμβεί ακόμα και καποιος μου ζητά να περιγράψω τα σημαντικότερα απο αυτά.
Η προσθήκη της λέξης φαντασία δεν το σώζει (για να στο πω λαικιστί)...
Δεν συνηθίζω να φαντάζομαι ουτε οραματιζομαι κατι που δεν υπάρχει , το δε επόμενο λογικό σταδιο θα ηταν να βγαίνω για καφέ με τον Γουλιέλμο Β ή να μιλάω στον τοιχο .
Μολαταύτα η μελοντολογία επιπέδου καφετζους της γειτονιάς και ο οραματισμός επιπέδου πολιτικάντη θεωρείται κατι το φυσιολογικό.

Δεν συμπάθησα ποτε ταινιούλες οπως το Back the future και το φαινόμενο της πεταλούδας καθότι εκει το μέλλον παρουσιάζεται ως κατι το ιδιαίτερα ευθραυστο.
Το Ευθραυστο -ως γνωστόν- ειναι μηχανικη ιδιότητα που δεν αρμόζει στα ανυπαρκτα υλικά.

Φταρνιζεσαι στις 7 Μάρτη και ο φιλος σου ο Βρασίδας κερδίζει το Lotto στις 5 Νοεμβρη του επομένου εξαιτιας μιας αλυσιδωτής αντίδρασης γεγονότων που θα μου προκαλούσε κλαυσιγελο αν την ανελυα σε βάθος.
Ξεχαστε παρακαλώ το φαινόμενο της πεταλούδας και την θεωρία του χαους.
Ασκούμε μικρό ελεγχο σε αυτα που πραγματικά επηρεάζουν την καθημερινοτητα μας.
Πειραματικα εχω αποδείξει οτι αν αλλάξω 17 δουλειές μεταξύ 7 Μάρτη και 1ης Σεπτέβρη θα αισθάνομαι το ιδιο μαλάκας στις 5 Νοέμβρη , πιθανον δε και να ζητάω δανεικά απο τον Βρασιδα ασχετως αν ο τελευταίως εχει κερδίσει το Λότο ή οχι.

*

Η πρόβλεψη ως ανάλυση στατιστικών δεικτών και τάσεων διαφερει απο την πρόβλεψη της κυρα Σταυρούλας της καφετζους καθοτι η πρώτη στηριζεται σε λογικά επιχειρήματα και νούμερα.
Θα κρυψω τις πηγές μου αλλα θα σου αναφερω ξερά και μονο τις προβλέψεις :
  • Μεχρι το τελος του ετους 10% απο εσας που διαβάζετε αυτες τις γραμμές θα ειστε ανεργοι (μην χτυπας το back στον αγαπημενο σου browser , δεν ειναι χρονομηχανη ο Firefox).
  • Το διπλάσιο ποσοστό και ισως λιγο μεγαλύτερο δεν θα εχει καμία ονομαστική αυξηση αποδοχών με το 70% του συγκεκριμένου υποσυνόλου να εχει μείωση των -επαναλαμβάνω- ονομαστικών αποδοχών.
  • Η κινηση στους δρόμους καθως και η αδειοδότηση νεων οχημάτων στα αστικά κέντρα δεν θα μειωθεί στο παραμικρό. Υπάρχουν ζορικες στατιστικές που αφορούν τις τασεις στις συνήθειες , τον τρόπο ζωής και την ανελαστικοποίηση καποιων καταναλωτικών συνηθειών που θα αφηναν αφωνο τον Lombrozo.Η διαφθορα και η παραοικονομία , θα συνεχίσουν να τροφοδοτούν οτι το ασχημο βλέπετε γύρω σας.
  • Ειναι καιρος να αρχήσετε να προσεχετε τον εαυτό σας περισσότερο και μην παει το μυαλό σας σε τσεκ απ και γιατρούς αλλα σε συστήματα συναγερμών και αλεξισφαιρα.
Ηθελα να πω και αλλα απο αυτα που μου εμπιστευτηκαν σημερα το πρωί αλλα δεν θελω να φανω ασυνεπης στα πιστευω μου.
Δεν πιστευω στην επαρκη πρόβλεψη του μέλοντος ουτε μεσω των στατιστικών διοτι

Το μέλλον ειναι ενα συνολο γεγονότων που δεν εχουν συμβεί ακόμα