02.04.11

Το Σαββατοκυριακο του μαλάκα

Εντάξει το πιασες , τον τελευταίο καιρό κάνω πραγματικά συνειδητή προσπάθεια να ειμαι συγκαταβατικός και να κατανοώ τα πραγματικά ανθρωπινα κίνητρα στην μαλακία των αλλων. 
Παιδικά τραύματα και δημοτικό σχολείο στα 80's, δημόσιοι υπάλληλοι γύρω τους , ανικανοποίητη λίμπιντο μέσα τους , μικρά γεννητικά όργανα πάνω ή μέσα τους. 

Ας το συζητήσουμε λοιπόν με ενα φλυντζάνι καφέ στο χέρι , χωρίς κοψίδια και αλκοολ στο τραπέζι , χωρίς μπάφους και πράματα που πιάνουνε φωτιά για να εισπνέεις ηδονικά τον βρώμικο καπνό τους. 

Ξερεις κάτι ρε καραγκιόζη συνομήλικε και λίγο μικρότερε ?  Γελάω μαζί σου , γελάω με το που σε βλέπω με τα γένια των τριών ημερών και τα ξεβαμμένα τζίν να μοιάζεις σαν λίβυος αντικαθεστωτικός ,  γελάω με το smart που οδηγείς ή με το άλλο το ασημί που εχει και σιδερώστρα , γελάω με τον τρόπο που πατάς γκάζι και με τον τρόπο που μιλάς στο κινητό σου. 
Γελάω με τα chain mail που στέλνεις στους φίλους σου ** ΧΡΕΟΚΩΠΕΙΑ ΣΤΗΣ 25 ΜΑΡΤΕΙΟΥ ****, ***ΤΟ ΝΕΟ ΗΠΕΡΟΠΛΩ ΤΩΝ ΑΜΕΡΗΚΑΝΩΝ***,  ***TO STHMENO PAIXNIDI SE VAROS THS ELLADOS*** 
Γελάω με αυτό που αποκαλείς δουλειά και πιστεύω οτι αν κάτι συνέβαινε και σε απέλυαν θα επρεπε να κάνεις πάρτυ (και αυτό θα σε συνέβαινε  μονο στην περίπτωση που ο all weather ελληνας μπαμπάς δεν ειχε προλάβει να σε διορίσει μουν*ψυρα σε  ΔΕΚΟ) ..

Γελάω με τους opinion leader που σε σέρνουνε απο τη μύτη , γελάω με τα προιοντα που καταναλώνεις ,με την μουσική που ακούς , με τα κανάλια που βλέπεις , με το προφιλ και ολους τους φιλους σου στο φατσοβιβλίο , με την οικογένεια  σου ή την μοναξιά σου και την μαλακία που σε δερνει στο συνολό της για να μην πολυλογούμε. 
 (Δεν ανεφερα σκοπίμως το νησί που πάς το καλοκαίρι , τη βερμούδα που φοράς στην παραλία , το γυμναστήριο που συχνάζεις ,  τις λακούβες του δρόμου  που ειναι μπροστά απο το σπίτι σου κτλ διοτι κάποια απο αυτά ειναι εμπορικά σηματα και patents ,σαν και σένα : μαλακίες με πατέντα)

Ο σαρκαστικός  μου γέλωτας όμως περιορίζεται στο πενθήμερο Δευτέρα πρωι ως Παρασκεύη μεσημέρι. 
Διοτι το Σαββατοκύριακο , παραγωγικέ και αξύριστε καραγκιοζάκο δεν εισαι για γέλια αλλα για κλάματα.