01.10.08

Ο Μαλάκας 143

Το πρόβλημα  που είχα με τους υπόλοιπους 142 ήταν οτι δεν θυμόμουν ακριβώς την φάτσα ή το ονομα τους.

Πρόβλημα που ποσώς εχω με τον μαλάκα 143  καθότι ο συγκεκριμένος μαλάκας δεν εχει ενα συγκεκριμένο ονομα η φάτσα αλλα πρέπει να αντιμετωπίζεται ως συλλογικός (collective) μαλάκας.

Θα μπορούσε να λέγεται και Θανάσης οπότε το ποστ μου αλλάζει λίγο (δες Πρός Θανάση Επιστολή εκατοστή εβδομη)

Φίλε Θανάση, 

Ηρθε ο Οχτώβρης και με την νεα σαιζόν είσαι πάλι βουτηγμένος μεσα στο skywalker και τις καριέρες τζιαρ ενώ ταυτόχρονα σκέφτεσαι δια τον υφιστάμενο εργοδότη σου  ευχάριστα και θετικά πράματα οπως " Γ*μω την π*τάνα σας παλιο Καραγκιοζηδες θα τα βροντήξω και αντε γειά".

Μαζί σου , αλλα να σου υπενθυμίσω οτι τα ιδια ελεγες και περσι και πρόπερσι αλλα δεν εφυγες παρα τις πουτάνες. Ξεχασα οτι εφυγες απο την Πουτάνα ΕΠΕ μεταπήδησες στην Πουτάνα ΑΕ αλλα κρινοντας απο το αποτελεσμα πιστεύω οτι το γεγονός τουτο σηματοδότησε μια αλλαγή στην ζωή σου ισοδυναμη της αλλαγής εσωρούχου .

Ταυτόχρονα εχεις ενα νοικι να πλερώσεις και το γκομενάκι σου ψιλο γκρινιάζει που γίνεσαι λίγο αρνητικός. Εσυ θελοντας να προασπίσεις την ποιότητα ζωής που με τοσους κόπους θεμελίωσες συνεχίζεις να κατεβαίνεις την Γαμοστέρνας πρωι πρωι με την δροσούλα και τα γαμωφόρτηγα γυρω γύρω ενω ταυτόχρονα ακους Δρόμος εφ εμ. 

Οι περισσότεροι γύρω σου στο γραφείο ειναι δεκα δεκαπέντε χρόνια νεωτεροι και συ απορείς που πηγανε οι συνομιλικοι και αν τελικα τους ειχε διορίσει η Πετραλιά το 2004 ή απλά συνέβη κατι άλλο και εξαφανίστηκαν. Με την απορία και τα καρτ ποσταλ της οδου Γαμοστέρνας θα μείνεις μαλάκα 143.  

Απορία ξε-απορία , εσυ θελοντας να προασπίσεις την ποιότητα ζωής που με τοσους κόπους θεμελίωσες παίρνεις τις Γαμοστέρνες και το ΣαββατοΚύριακο διοτι τρεχεις στα Γκάζια με το γκομενάκι και στο διπλανό τραπέζι της ξεσκάπαστης μπαρο ταβέρνας  ειναι ο Ηλιόπουλος απο το λογιστήριο και παραδιπλα η Πρασινάκη απο το τρεζουρι και μονο ο εταιρικος καφες γιάκομπς λείπει και το εταιρικό λαπτόπι σου  με το μπάτζετ μέσα. 

Καλά περνάς ρε μπαγάσα και εχεις δικιο να με θεωρείς περίεργο που ασχολούμαι με τις μαλακίες και τα συνομωσιολογικά και προτιμώ να παίξω κανα Φλασπόιντ παρα να ξαναπιάσω Κηφισίας Σαββατιάτικα.  Ειμαι περίεργος εχεις δίκιο , αλλα εσυ εισαι ο μαλάκας 143. 

Μην στεναχωριέσαι ομως και μη δυσανασχετείς γιατι υπάρχει και μαλάκας 144.

Και αυτός ειναι συλογικός μαλάκας σαν  και του λόγου σου 

Θα σε πω λεπτομέρειες απο βδομάδα

11 comments:

Spy hat gesagt…

Στο Δημόσιο δουλεύετε;

Anonym hat gesagt…

έχεις δίκιο, γαμωκατάσταση!!!

[Frida C] hat gesagt…

Τι κυνισμός ειναι αυτός?

YO!Reeka's hat gesagt…

γαμοστέρνας χα χα wie schon!

Unknown hat gesagt…

metra ta logia sou gia ton malaka 143 giati toso kairo pou diavazw gia ayton kai tous provlimatismous tou ton niwthw oikeio kai filom...

Anonym hat gesagt…

Many kisses from Nashville- Tennessee.
I'm alive! It's true!

Hope see you soon to my next gig at Vegas.

Best regards

Elvis

bbchris hat gesagt…

Αν δεν έχουμε μια ακόμα περίπτωση διαστημικής συνομωσίας, ο από πάνω μου είναι ο μαλάκας υπ' αριθμόν....

... με τόσους μαλάκες γύρω μας έχω χάσει το μέτρημα ο χριστιανός [οπαδός του εφραίμ].

[Germanos] hat gesagt…

Φιλε Κρίς μαλάκας ειναι μια γενική και ακινδυνη εννοια που δεν πρέπει να συγχεεται με αλλες (κυριολεκτώ) ακομα πιο ακίνδυνες

[Germanos] hat gesagt…

Διοτι ειχαμε και μεις πενθη και δυστυχιες αλλα δεν κοπαναγαμε τον απαυτό μας πανω στο μονιτορ και το πληκτρολογιο
Τωρα που το σκεφτομαι βέβαια δεν ειχα κομπιουτερ τοτε αλλα δεν τον κοπαναγα για παραδειγμα πανω στο καλοριφερ ελλειψη κομπιούτερ

Anonym hat gesagt…
Der Kommentar wurde von einem Blog-Administrator entfernt.
Anonym hat gesagt…
Der Kommentar wurde von einem Blog-Administrator entfernt.