07.05.07

Ειμαστε για [Party?]

Δεν ψηνόμουν ιδιαίτερα να συμμετέχω στο πάρτυ των μπλόγκερς αλλα πήγα.
Ηταν κοντά , θα ήταν εκεί το Bloggaki , και παίζει και ενα synchronicity με το Mercedes Club που του πάει ως επίλογος σε μια μπερδεμένη περίοδο της ζωής μου.
Ηξερα καλά την κόκκινη αίθουσα όπως και τον θρύλο της Mercedes "kapone" του 1929 που εχει παρκάρει στην ταράτσα.

Το αυτοκίνητο άνηκε στον Gustav Κουμπουράκο τοποτηρητή του Κάιζερ Γουλιέλμου του Α στο λιμάνι της Γλαρέντζας (καλα φαροφύλακας ήταν). Ο Gustav Κουμπουράκος ήταν παππούς της συντρόφου μου (με την μαρξιστική έννοια του όρου) μεγαλοαστής Φρειδερίκης . Νομίζω το κτίσμα ανήκει στην Φρειδερίκη αλλα η ίδια δεν το θυμάται.

Περα απο τις μαλακίες που γράφω το μαγαζί "μου είχε κάνει παρέα" σε μια πρόσφατη άσχημη περίοδο και ηθελα να εξορκίσω με την παρέα των μπλόγκερς αυτές τις αναμνήσεις.

Το καταφέρατε παιδιά.

Αναφέρομαι σ' αυτούς που ήταν εκεί και γνώριζα :

Στους συνδαιτημονες της γαλαρίας Chriss , Spyro , Mogwai με το ουισκοπότηρο και την μπύρα στο χέρι εναλλάξ , στις φοβερές Cruccila , Georgia , στο Bloggaki , στον Αστροιστορικό που κατάφερε να βγαίνει φωτογραφίες με τους "διάσημους" μπλόγκερς και να παίζει στα ίσια τον George is your man στα χορευτικά (ψυχεδέλειαααα) , στην φοβερή Αργυρένια που δεν την ειδα να πίνει , στον Yoreeka με την συμπαθεστάτη *Αθηνά* (φοβερά παιδιά) , στον Thrass , στον Υπουργό και ενα κάρο άλλους τους οποίους θυμάμαι αλλα βιάζομαι να τελειώσω το ποστ γιατί πέφτει το αναθεματισμένο DSL.

(ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ?)

8 comments:

Blogaki hat gesagt…

Κανέναν δεν ξέχασες και καλά έκανες και ήρθες γιατί τα περάσαμε ΓΑΜΑΤΑΑΑ!!!!! :) :) :)

Μουατς μουατς και πάλι μουατς!!!

Anonym hat gesagt…

Αγαπητέ και φίλτατε Theo και εγώ με την σειρά μου, αφού ευχαριστήσω τους διοργανωτές για το ωραίο Σαββατόβραδο που περάσαμε, θα ήθελα να κάνω 3 σχετικά comments.

1. καταρχήν σε ό,τι αφορά τα χορευτικά, δεσμεύομαι να ξεδιπλώσω το πλήρες εύρος των χορευτικών μου δυνατοτήτων σε κάποιο επόμενο party, το οποίο και ελπίζω να γίνει σε κάποιο dance club με μεγάλη πίστα. Εκτός βέβαια αν μέχρι τότε έχω πρόταση από Broadway και έχω φύγει για Αμέρικα, ή έχει ξεκινήσει το So you think you can dance No2, στο οποίο και σκοπεύω να συμμετάσχω (ουστ ψωνάααααρααααα).

2. Από το λίγο που μίλησα με τα παιδιά που απαρτίζουν την blogoπαρέα του Theo -μιας και ως γνωστόν εγώ δεν έχω παρέα στο blog γιατί κανείς δεν με παίζει εμένα γαμώτι μου (κλαψ, κλαψ)- απεκόμισα την αίσθηση ότι πρόκειται για πραγματικά αξιόλογα άτομα. Φαίνεται ότι η αρχική μου εκτίμηση - ότι δηλαδή για να μπεις στην διαδικασία να ανοίξεις ένα blog και να καταθέσεις μέρος της ψυχής σου, πρέπει να έχεις ως άνθρωπος ένα επίπεδο και ένα "βάθος". Φίλε Theo, έχεις δίκιο σε αυτό που μου είπες στο ταξίδι της επιστροφής, είσαι πραγματικά τυχερός που απέκτησες τέτοια παρέα και τέτοιους φίλους.

3. Αγαπημένη μου μαθητριούλα, χάρηκα που σε ξαναείδα, έστω και αν εσύ ακόμα μου κρατάς μανιάτικο. Μην αλλάξεις το μαλλάκι σου, σε δείχνει πιο κυρία, όπως ομόφωνα αποφασίσαμε εγώ και ο trash. Until we meet again, lots of kisses. Μουαάααατςςςςςς!!!!

[Germanos] hat gesagt…

Λεγεται Thrash και οχι trash

bbchris hat gesagt…

Αν και οι πληροφορίες σου περί το real estate του club είναι ανακριβής και συγκεχυμένες, [με νοιάζει γιατί προσέχω πάντα σε τι σπίτια μπαίνω] σε πληροφορώ ότι η φωτογραφία που ψάχνεις είναι στο blog του pestaola.gr!!!!!!

Anonym hat gesagt…

Ευχαριστώ για την διόρθωση φίλτατε Theo, ελπίζω να μην παρεξηγήθηκε ο περι ου ο λόγος

[Germanos] hat gesagt…

@bloggaki - Για σενα ηρθα (βασικά)

@Σπιλμπεργκ - Συμφωνω απόλυτα με το 2 .


@Chriss - Μη φοβάσαι δεν ειναι δικό της το club , μαλακίες λέω (οπως πάντα)

Anonym hat gesagt…

Ανθρακούχο ήπια η καημένη, τίποτα άλλο, φοβήθηκα μη τυχόν πιω τίποτα αλκοολούχο κι αρχίζω μόνη μου τα ζεϊμπέκικα στην πίστα...

Να το επαναλάβουμε. Κι ελπίζω την επόμενη φορά να μείνω ώρα, κι όχι μόνο πενήντα λεπτά όπως το Σάββατο.

Τσους και σ' ευχαριστώ.
Να τα λέμε, ε;
Να τα λέμε, ναι!

[Germanos] hat gesagt…

@Αργυρένια - Θα τα λέμε , οκ
(σε διαβάζω ουτως η άλλως τώρα θα αφηνω και κανα comment