06.03.08

Ασχετο

Θυμάμαι τον μακαρίτη τον Βαγγέλη Γιαννόπουλο να κάνει μεσημεριανή εκπομπή στο "θρυλικό" κανάλι του Κουρή πριν απο καμια 15αριά χρόνια.
Η εκπομπή δεν είχε τίτλο γιατί όπως έλεγε και ο ίδιος : "Τι να τον κάνετε τον τίτλο , πείτε στον κόσμο οτι θα βγεί ο Βαγγέλης ο Γιαννόπουλος να τα πεί"
Τελικά τον πίεσαν να βάλει ταμπέλα και αυτή ήταν : "Κριτική επι του Δημοσίου και Πολιτικού βίου των Ελλήνων".

Σκεφτόμουνα λοιπόν οτι σήμερα θα ηταν μια καλή ιδέα να βγεί στον αέρα μια εκπομπή με τίτλο "κριτική επι του εργασιακού , γκομενικού και social Networking βίου των Ελλήνων"

Ο παρουσιαστής θα σχολίαζε με υφος και στυλ Γιαννόπουλου τα τεκταινόμενα στην δουλειά και την προσωπική ζωή του καθενός.

" Αμ το άλλο , εκεί στην Παπάρας Consulting ενω πήζει ο κοσμος στη δουλειά και ουτε στο face book δεν προκάμουνε να μπούνε , πηρε η άλλη η βυσματωμένη η Γραμματές άδειααααα και χωσανε την Μαρία απο το Λογιστήριο που εχει και μπλόγκ η κοπέλα -το ροζ αρκούδι μπλόγκσποτ- και δεν εχει απαντήσει στα κόμμεντς εδω και μια εβδομάδα το κορίτσι"

Δεν είναι κακό το Φατσοβιβλίο , ούτε τα μπλόγκς ούτε τα mails με ανέκδοτάκια που ανταλλάσονται μεταξύ των μελών του νέου κοινωνικού γκρούπ "Επιασα τα 950 ευρώ και Δουλεύω Μαρούσι χωρίς θέση Πάρκινγκ". Ουτε οι τύποι με τα αφάνα μαλλιά που σύχναζαν στη Dorian Gray ήταν κακοί αλλά τους λέγαμε φλώρους.

Επινοώντας μια σύντομη ονομασία για τους σημερινούς , ας τους ονομάσουμε " Το group των 950άρηδων".
Οι 950άρηδες είναι κατα βάση νεαροί πτυχιούχοι με ξένες γλώσσες που εργάζονται σε εταιρείες με ξένα ονόματα και ελληνική οργάνωση και οι οποίες στεγάζονται στην ευρυτέρα περιοχή γεωγραφικού μήκους απο Αλεξάνδρας εως Κηφισιά και πλάτους απο Νέα Ιωνία εως Αγια Παρασκεύη.Ας ονομάσουμε αυτή την περιοχή Γραφειούπολη.

Στους 950άρηδες οφείλεται η πρωινή κίνηση σε κομμάτι της Μεσογείων και της Κηφισίας και τα μισά τουλάχιστον άγαρμπα παρκαρισμένα αυτοκίνητα.
Με τον καιρό θα μάθουν να παρκάρουν αλλα μέχρι τοτε ελπίζουν να εχουν γινει μάνατζερς και να εχουν θέση πάρκινγκ και εταιρικό αυτοκίνητο.

Η επιστήμη των πιθανοτήτων βέβαια λέει οτι μεσα στην πενταετία οι μισές απο αυτές τις εταιρείες θα εχουν κλείσει ή εξαγοραστεί απο άλλες εταιρείες με ξενα ονόματα και Ελληνική οργάνωση.

Παραδόξως ολοι οι 950άρηδες πήζουν στην δουλειά πλήν όμως βρίσκονται με το ενα πόδι στο Φατσοβιβλίο και με το άλλο στο Skywalker ενεκα του επιθυμητού advancement της Καριέρας τους.
Αντε και στο G-mail κανα μισάωρο με το μεσημεριανό.

Ολα τα παραπάνω βέβαια ειναι δική μου στερεοτυπική και χαμηλής εμπλοκής θεώρηση της πραγματικότητας .


Δεν ισχύουν για σας.


Αν ισχυαν ο μισθός σας θα ηταν 950 το μήνα, θα ειχατε προφαιλ στο φατσοβιβλίο θα διαβάζατε το μπλόγκ μου και θα είχατε ενα κόλημα με το σκί εδω και δυο χρόνια

Ασχετο